mandag, mai 28, 2007

Utfordring :)

Jeg har blitt utfordret av Butikvit (www.butikvit.se) til å vise frem de tre tingene i mitt hjem jeg setter mest pris på. (Holder av på svensk) Ble kjempeglad for utfordringen, og satte i gang med kameraet. Selvfølgelig er det grått vær i dag, og derfor ikke så bra lys å ta bilder i, men men.....
NR 1:

Sølvet vi fikk av min manns foreldre i bryllupspresang. Det har vært i familien lenge..... (heldigvis hadde jeg ett bilde fra en soldag)
NR 2:

Den nye pidestallen som akkurat er ferdigmalt. Jeg synes den ble så søt med to hortensia i. (Håper bare blomstene holder mere en to uker denne gangen)
Nr 3:



Tv-stuen kommer som nr 3 favoritt i hjemmet. Det var i utgangspunktet ett lite soverom som lå vegg i vegg med stuen. Syntes det var greit å ha denne kroken som tv-stue med to skikkelige longchairs. Reolen på gulvet under tv er en "gammel" bokhylle jeg hadde fra før. La den ned, satte ben på den- fant kurver og........voila!

Så tror jeg det er slik at jeg skal sendr utfordringen videre til tre stykker. Da prøver jeg:

*Posidriv
*Karna
*Prinsessa (til a mor)

Lykke til :)

Bruktikken


Jeg likte denne klokken så utrolig godt! Måtte skure den med salmiakk flere ganger før mannen min godtok å ha den på soverommet. Den var helt nedstøvet, men virket som bare det da den ble trukket opp.

Litt skeptisk til om denne pidestallen blir bra, men den kostet bare 50 kroner, så jeg tenkte jeg kunne prøve.



Her er fururammen jeg malte, med kopphåndkle fra lexington jeg rammet inn.

søndag, mai 20, 2007

Litt arbeid i hagen

Jeg trodde jeg skulle bli nødt til å male skilleveggen mot naboen, men etter en runde med salmiakk og skrubb så var veggen så god som ny.


Hadde klar noen nye kroker som skal henge på veggen med en liten lykt på.

lørdag, mai 19, 2007

Liten handletur og inspirasjon fra KARNA


Denne vasen og blomstene kjøpte mannen min til meg i dag.



Denne Lexington-puten passer PERFEKT til soverommet vårt.



Er blitt så inspirert av KARNA og hennes stil, så nå prøver jeg meg på en litt maritim kjeller. I kjellern har jeg ett stort rom som inneholder en gjesterom del, en systue del og en kontordel.



KARNA hadde rammet inn ett amrikansk flagg-det var utrolig lekkert! Etter inspirasjon fra henne fant jeg disse to kjøkkenhåndklene fra lexington som jeg tenkte jeg kunne lage noe maritimt av.



Denne furu rammen kjøpte jeg da jeg jobbet på bohus etter skoletid for leeeeenge siden. Den har stått i boden men nå skal den opp på veggen. Er i full gang med malekosten.



Denne kjøpte jeg på IKEA og skal også bli hvit og fin.



Etter å ha laget spaghetti saus satt jeg med mange hermetikk-bokser etter tomatene. Av dem er det nå blitt pennekopper som står i systuen min. Tror også jeg skal lage fiskeboller til uka, for da får jeg en til boks som jeg kan plante noe i.

søndag, mai 13, 2007

Tusen takk.....

......for så mange hyggelige kommentarer på bloggen. Jeg blir kjempeglad for det! Det er flere som har spurt om det er greit å lenke meg, og det er helt i orden. Ellers er jeg på jakt etter fine interiørbutikker. Kom gjerne med noen navn om dere vet om noen fine. Selv liker jeg:
*Linneas Hage i Nittedal
*Bolina på Stabekk
*B&B Vintage på Frogner
* Chikas og Venner på Majorstuen
* Vollywood på Vollen (Tror den heter det i alle fall....)
*Gul på Lilleaker
*Andre Etasje Interiør på Røa

Noen bilder fra kjøkkenet vårt- kommer flere når jeg er ferdig....





Søppelbøtta var mamman min sin, men siden den er litt lang og tynn var den klønete å skifte pose på- og da ville ikke pappa ha den........og takk for det!

søndag, mai 06, 2007

Guffent vær.....


Har kost meg og lest herlige blader i helgen



Disse krydderplantene kjøpte vi hos en gartner. 200 kroner for 10 planter. Kjøpte på samme sted i fjord, og de stod så fint hele sommeren!


Tidligere i uken la vi rulleplen i hagen. Kommer tilbake med bilder når jeg er ferdigplantet og pyntet.

torsdag, mai 03, 2007

Premie til meg


Etter å jobbet mye denne uken har jeg kjøpt meg selv 3 premier. Først denne boken. Og så har jeg kjøptdisse søte blomstene. Mine favoritt blomster! Og til slutt har jeg kjøpt Finn Schjøll sin blomstervase.

Tuuuuusen takk for alle de hyggelige kommentarene til soverommet. Det setter jeg stor pris på! Skal prøve å få ferdig kjøkkenet denne helgen!