lørdag, august 30, 2008

Little Miss Green Gate

Jeg har sydd en ny kjole til Celine, og nå ser hun ut som en levende 
Green Gate (se link her)reklame! Hun hadde på seg kjolen i anledning første loppemarked- men kjolen var nok ikke lykkebringende, fordi vi fant ikke en eneste loppe!
Smekke er helt essensiet for Celine, som sikler litervis nå om dagen. 
I foret i ryggen har jeg brodert Mommy and me
Underkjolen har fått en liten blondekant.
Dette sengetøyet har jeg sydd til en liten pike som ble døpt for ikke lenge siden. Stoffet jeg har brukt er helt tynn myk hvitprikket rosa bomull. (nesten umulig å klippe rett, men det gikk til slutt!) Tror nesten Celine må få ett likt sett.
God lørdag kveld!
Klem fra Christine og Miss Green Gate


fredag, august 29, 2008

Forsiden av huset er frisket litt opp.

Grrrrrrr..... jeg leter og leter, men finner ikke FØR-bildene av forsiden av huset. Jeg blogger nå ETTER-bildene og oppdaterer om FØR skulle dukke opp.
Har malt ytterdøra hvit, og sprayet den blå! lampen hvit.  Døra var i utgangspunktet svart. Så stygg var den at jeg nok inni meg har blitt litt trist hver gang jeg har låst opp stygg-døra under blå-lampa.
På døren har jeg hengt en lubella-dør-banker (øyenstikker) som i utgangspunktet var sort, men etter den kom i mine hender er blitt sølv.
Her er sølv lubellaen.
På trappen er det en fordypning til dørmatten. Her lå det slitt alt for liten dørmatte før. Nå har jeg vært på IKEA og kjøpt en stor matte som jeg har kuttet perfekt til.

I en pokal potte har jeg plantet ned en prestekrage-aktig høstblomst. (som nok desverre har sett sine beste dager- og det kan jeg vel skylde meg selv for da jeg hadde det så travelt at jeg grov ned helle potta i stedet for å plante om.....)
Dette lille hage settet i jern har jeg fått av mamma. Tusen takk.

Skal oppdatere med førbilder om de dukker opp.

God helg!
Christine

tirsdag, august 26, 2008

Se hun syr. Del 3

Her viser den lille modellen frem kjolen som satt som ett skudd.
Hun hadde på seg kjolen i barseltreff i dag.
Hadde jeg vært taktisk, så kunne jeg jo tatt bilder av henne før vi dro på barseltreff. Da kunne jeg vist frem en nypresset kjole uten sikkel og fruktmos. Men sånn er det nå bare, babyer får krøller og gris på klærne sine!

Inngangspartiet som jeg har frisket opp får komme i morgen. 

Tusen takk for veldig hyggelige kommentarer på lille kjolen.

mandag, august 25, 2008

Se hun syr. Del 2

Min aller første hjemmesydde kjole er ferdig og jeg er så stolt. Modellen ligger desverre og sover, så det blir ingen bilder med henne i ny-kjolen.
Det eneste jeg mangler er båndet som skal knytte kjolen sammen. Jeg hadde ingen som var pene. Det er trykk knapper inni kjolen, så Celine kan bruke den uten bånd.
På foret i kjolen har jeg brodert "Mommy and me"
Jeg er veldig fornøyd ettersom jeg aldri har sydd ett plagg før. Gleder meg til hun våkner i morgen.

Skal prøve å få lagt ut bilder av inngangspartiet i morgen. Har før og etter bilder som ligger klar. Jeg har laget en vri på en dørbanker.

God natt.

Christine

søndag, august 24, 2008

Se hun syr

Aller først: tusen tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Både på mail, i bloggen og på facebook! Jeg setter utrolig stor pris på å så hyggelige tilbakemeldinger på det jeg gjør.
Tusen takk for award! Jeg venter på kyndig dataekspertise som kan legge awardene mine ut i venstre blogg kolonne! (fort deg hit bror)


Her hjemme har jeg satt i gang med nytt prosjekt. Jeg har jo lest i bloggen til Emmeline og Karna at de var henrykt over at Stoff og Stil var kommet til Bergen. Hva er Stoff og Stil tenkte jeg, og kjørte til Drammen , der østlandsbutikken ligger.
 WOW sier jeg bare!


Jeg har ikke sydd så mye før. Bare noen duker og småtterier. På Stoff og Stil ble jeg fristet av mønsteret til denne omslagskjolen til Celine
Med for......
.....og folder.

Mønsteret klipt ut på mønsterpapir kostet bare 40 kroner. Stoffet (både for og ytterstoff) betalte jeg under 30 kroner for! (Slå den!)

Jeg stod fast på første setning i mønsteret. Overlock alle delene???? Hva er det?

Fortsettelse følger.........

onsdag, august 20, 2008

Alternativt broderi

Fordi det plutselig var kommet ett basseng i kjeller/sytuen min som vi verken har ønsket eller bestilt, har symaskinen min måttet flytte opp i stuen mens vi venter på utbedringene. Og siden den står rett her, så syr jeg nesten hele tiden. Vær beredt for litt broderings blogging fremover.
Min nye jeans har jeg brodert babyen sitt navn på. Kanskje en idé og alternativ til de som ikke vil tattooere seg ala Beckham..... ;)
I nær fremtid er det innflyttningsfest hos ett vennepar av oss. Jeg har brodert disse fluktstolene i innflyttningsgave til deres to småpiker. 
Celine fikk denne søte jeanskjolen i gave av ett annet vennepar. Nå har jeg pyntet litt ekstra på ryggen.
Mannen min skal på hagefest hjemme hos sin arbeidsgiver. Som seg hør og bør skal han ha med vertsgave. Jeg har sydd denne vinposen med arbeidsgiverens logo inspiret av Trudes nydelige skoposer og skoposen som fulgte med Todds skoene mine.

fredag, august 15, 2008

Gul Ikea nyhet blir forvandlet og får nytt liv hos Hvitstil!

Sjekk ut dette:

Jeg forelsket meg litt i serien Trollsta fra IKEA, men var på grensen til sint når jeg ser de bare har produsert møblene i SORT OG GULT???!????!????!!??!?!


Vi bloggerne som var på IKEA Katalog lanseringen snakket om hvor trist det var at ikke disse møblene var produsert i hvitt. "Ja, for hvitt må jo selge bedre en gult" sa vi.
Men forelsket som jeg ble har jeg nå vært å kjøpt en gul Trollsta. Lover at den ikke rakk å være gul lenge i mitt hus. Jeg rev opp esken og løp ut i hagen og satte i gang med sprayen- SØLV!

FØR:
For LACK hyllen min, som jeg har  satt kurver i og montert kjøkkenbenkføtter på  og bruker til tv-bord  trengte nye ben! Og nye ben har Lacken nå fått! 


ETTER:
Vakre vakre sølv ben!
Flott???
Her er Lackhylla, slik jeg bruker den som tv-bord. Og Baby Celine selvfølgelig!



onsdag, august 13, 2008

Gangen er ferdig og jeg er fornøyd.

Jeg er ferdig med gangen. Malt både glass og tredører, og jeg syntes det ble flott. Nye knotter er festet. 
ETTER:

FØR:
ETTER:


FØR:
ETTER:
FØR:

Flere bilder fra gangen:
Hjorteknaggene mine!
Ha en fin fin dag alle sammen!
Christine

tirsdag, august 12, 2008

Nye dørhåndtak og litt takking

Aller først må jeg få takke alle blogg jentene som la igjen så utrolig hyggelige bursdagshilsen. Tusen takk!

Det ble ingen knotte festing i går, men jeg kjøpte nye håndtak til dørene i huset og husbonden skrudde dem opp. Alle 10! Han er snill. Jeg hadde lenge vært på utkikk etter noen ikke så dyre hvit variant av disse og i dag dukket de opp.
Bilde før bytte:
Bilde etter bytte:
Husbonden hadde ikke lest bloggen min i går (påstod han), men kom hjem fra jobb med favoritt kaken min fra Pascal.
"Mor i Nord" sendte 30 hvite store langstilkede roser til meg. De ble levert på resturanten vi spiste bursdagsmiddag på. Hun hadde til og med ordna slik at regninga ble sendt rett til nord, uten at vi visste det! Snilling!
Tusen takk alle sammen som gjorde dagen min så fin.

Klem fra

Christine

Stordag!

I dag blir jeg 30 år, og da kunne jeg tenkt meg et stykke eller to av denne herligheten fra Pascal!




Ingen maling i dag. (kanskje feste noen knotter for morro skyld)

Christine

lørdag, august 09, 2008

Verdens fineste knotter og litt til

I går fant jeg noe som etter min mening er verdens fineste knotter på Vollywood! Jeg måtte kjøpe! Jeg har ikke sett dem før, men nå er det en stund siden jeg har vært på knotte-jakt! 

Og jeg viste nøyaktig hvor jeg skulle bruke ny-knottene. Hallen/gangen hjemme hos oss har lenge plaget mitt hvite hjerte. Frostet glass i en god blanding med trehvite dører og noen stygge håndtak som til og med var skrudd skjevt på- GRØSS!!!
Jeg har bare lurt på om jeg skulle kjøpe nye dører eller male de gamle og sparkle dem.
Jeg har nå gått for alternativ 2- male. Jepp, jeg maler frostet glass! Det plager sikkert de med bedre malekunnskaper enn meg, men det trenger ikke å vare for all evighet
Her er jeg ferdig med 3! lag grunning
Fortsettelse følger SNART...........
Også var det Emmeline tror jeg som blogget så varmt om disse vaskemiddelene. Jeg har sett de før, men tenkt vaskemiddel????
Men etter å ha lest om det hos Emmeline måtte jeg kjøpe, og det lukter jo nydelig godt!

Tips: Noen ganger når jeg skal ha besøk e.l. og ikke orker å vaske, tar jeg litt grønnsåpe og vann i en kasserolle og setter på småputring på plata. Det kommer raskt en deilig nyvaska lukt i huset. (funker og godt når man skal vaske ut en fest e.l.) Tipper DURANCE vaskemiddelet kommer til å ta koke såpe trikset til nye høyder ;)

God helg fra Christine morgenfugel!

onsdag, august 06, 2008

Ikea katalog lanseringen 2009

Som interiørblogger ble jeg invitert for å være med på lanseringen av IKEA katalogen 2009. Tirsdag var det pressekonferanse og party. Under pressekonferansen ble jeg stylet av Jojo i et rom som var fullt ut dekoret med IKEA møbler. Diverse media gikk da rundt å fotograferte. 
Fra Dagbladet:

                                             På bildet: Jojo og meg!

Det var laget en utstilling av norske kvinners stuer. Flere av oss bloggere hadde sin stue utstilt.
Her er ett av mine to bidrag
Her vises de to bildene bedre:
Det første er fra lesekroken min, med hjortehornet på veggen som jeg malte med bil lakk.

Det andre er fra tv-stuen vår.



Nytt fra IKEA. Dette sminkebordet likte jeg, og må kanskje bli mitt???? Hmmmm, jeg blir jo straks 30 år....hint hint
Jeg syntes sjenken var kul, men jeg ville nok malt den (trenger jeg si hvit??) og festet på knotter. Det gule er ikke helt mitt!



I dag har baby Celine og jeg vært litt på farten rundt med bloggerne Emmeline, Prinsessen og Karna etter vi var ferdige på bloggforumet til IKEA. Vi var en svipptur rundt på noen interiørbutikker, og hadde en liten lunsj på ROOM. Tusen takk for en veldig koselig dag jenter. Kjempeartig å bli litt kjent med dere.

Ps: Nå kommer de monogram broderte tingene jeg lager for salg i en butikk litt utenfor Oslo. Jeg kommer tilbake til dette. Se link til noen av broderiene mine her og her

Ha en riktig god weekend.

Christine