tirsdag, oktober 30, 2012

Veie & måle

Her er et bilde jeg postet på instagram fra jeg var i Harstad i forrige uke. Nå kan jeg tydelig se at det går rette veien. Vekt: -11 kg og midjemål -18 cm. Men jeg gir meg ikke med det, men det går heller ikke så fort som i begynnelsen. Jeg tar tiden til hjelp og så lenge vi holder kostholdet på den sunne linjen så går det jo fint.

Christine

tirsdag, oktober 23, 2012

Jeg lage egen malingsfarge

Jeg har vært på jakt etter en riktig rosafarge til Isabella sitt rom, men det er ikke bare bare kan jeg si. Jeg hadde en legokloss som skulle være utgangspunktet mitt og det er rett og slett umulig å finne en knæsj rosa. Svake rosa og bær rosa er det masse av, men ikke en eneste knæsj rosa.


 Derimot fant jeg noen tuber med riktig farge kunstmaling(akryl) som jeg spurte min malemester Mats på Lindahls om han kunne blande det med lakk for å gi meg den rette fargen og det gjorde han. Hokkus pokkus så hadde jeg den perfekte rosafargen for Isabella sitt rom.
Så har jeg grunnet veggen med en bær/lakserosa farge for at det heg kaller kunstlakken skal få best mulig dekking. Jeg er superfornøyd så langt. Et strøk til i ettermiddag så er jeg klar :)

Christine

søndag, oktober 21, 2012

VIL DU VINNE EN TRÅDLØS STØVSUGER FRA ELECTROLUX?

Jeg elsker å gi bort ting, og nå har jeg fått mulighet til å gi bort en støvsuger! Og ikke hvilken som helst støvsuger. En trådløs electrolux ultrapower. 


Electrolux' batteridrevne støvusuger "UltraPower" lanseres nå i Norge, med 24 volts Lithium batteri for ekstra høy ytelse og lang levetid. Med et røft og kult design, stor fleksibiltet og egen knapp for fjerning av hår og smuss fra børsten kan du nå vinne Electrolux' nye flaggskip for batteridrevne støvsugere. Du trenger ikke engang ha godt håndlag med støvsugeren for å vinne den, men du må kunne støvsuge virtuelt! 

Får du høyest poengsum av mine lesere vinner du støvsugeren!

Prøv støvsugerspillet "Dirt invaders" her:


Slik gjør du det:
For å bli med i konkurransen må du registrere deg og din poengsum når du har spilt ferdig (du kan spille flere ganger). 

Klikk på lenken for å komme til "Dirt Invaders"

1) Skriv inn fornavn og navnet på min blogg i paranteres. Eks Ole (Hvitstil)
2) Skriv inn etternavn
3) Skriv inn epostadresse.
4) Trykk på knappen "Submit Your Score".
5) Husk å fortell meg i kommentarfeltet om scoren din! :)

Da er det bare å spille på- vinneren kåres om en uke.

torsdag, oktober 18, 2012

Rosa Oktober

Jeg tar Rosa Oktober alvorlig.  Jeg kjøper det som er av rosa effekter, kler oss i rosa og tenker rosa.
Hvorfor? Pengene som samles inn går til forskning på brystkreft. Når hver 12. kvinne rammes så er det så inderlig viktig å hjelpe til der vi kan hjelpe til. Jeg har selv 2 jenter, en mamma, en søster, en svigersøster, to tanter, en mormor, to kusiner som også har jenter og mange venninner som kan rammes. Jeg har ikke råd å miste noen.




Link til :ROSA SLØYFE


Christine


mandag, oktober 15, 2012

Det høstes

Dagene flyr også var det mandag og veiing igjen. I dag tidlig skulle hele familien opp og avsted før fuglene, så jeg glemte hele veiingen og alle som driver med veiing sånn som meg vet hvor viktig det er å veie seg før man har spist frokost osv..... Veiing  derfor i morgen.

Vi har vært på Slettis i helgen og heisann så deilig det var. Været kunne ikke vært bedre og det hele ble en evig kosemoseoverdose helg. Desverre er det mest sannsynlig 6 mnd til neste gang :( Kaaaanskje vi klarer å skvise inn en overnatting til.....

Kjøkken på Slettjord. Planen var at vi ikke skulle bytte noe på kjøkkenet før om noen år, men når vi kom over et megatilbud på HTH for noen uker siden flesket vi til og fikk både kjøkken og hvitevarer for en uslåelig pris. Den gamle disken beholder vi, mens vask/komfyr rekka bortved veggen ryker ut.

 Hellige maskin- ingen over ingen ved siden. En assistent. Lyseblå. Blir ikke bedre. Så langt er erfaringen min med denne veldig god. Kjøttkverna kan ikke engang måles med kenwooden.
Inarvik selges denne på tv-tormod ellers er den å finne på feks komplett.no
Pinnestoler malt i pasteller. shipolin- say no more

foto: fra salgsprospektet
Er det rart vi forelsket oss i denne gården?


På kjøkkenveggen:
føtter i gips
Lille Bussolifamilien ute i morgensolen

Lillehjerte


bilder til julekort antar jeg



Christine

tirsdag, oktober 09, 2012

Supermat og Superdame på Grand i Narvik

På torsdag kl 19:00 denne uken kommer supermat Sara til Grand i Narvik. SpaSpa arrangerer en kveld med informasjon om supermat. Det er gratiså delta, men man må melde seg på hos spaSpa. Jeg har min nye interesse i mat og kosthold, så jeg og mine venninner skal gå å høre på supersara.

Flere som skal??



Her er en info jeg fant om supermat på bloggen til superdamene:



Om Supermat

Hva er supermat? Supermat blir vanligvis definert som matvarer og ingredienser som inneholder eksepsjonelle, og gjerne bredspektrede næringsverdier, i tillegg til medisinske egenskaper. De er som oftest viltvoksende eller dyrket økologisk. I tillegg er de uprosessert, ikke bearbeidet. De er behandlet på den mest skånsomme måte, i hovedsak ikke varmet opp over 40 C. Alle næringstoffene skal være intakte. Det er mange som tror at man kan kalle noe supermat bare fordi det inneholder vitaminer eller noe annet sundt, men alle matvarer inneholder næringstoffer, det er derfor vi spiser dem. Men supermat er i en helt annen kategori. Supermat er mat og medisin i ett! Supernature supermat fåes kjøpt i helsekostbutikker over hele landet eller på www.supernature.no

Jeg er superspent på supermat! Noen med erfaring??

Christine

mandag, oktober 08, 2012

Nesten på stedet hvil....

Dagens veiing gikk sånn passe. Vekta viste minus 8,7 kg, så jeg regner med det er straffen for fest i helga med påfølgene dag i laber form...... Men...... jeg tok fram målbåndet og målte livvidden, det har jeg ikke gjort på lenge, og gjett om jeg fikk bakoversveis. MINUS 13 cm. Jeg måtte stille målbåndet på der jeg var før, og det føles veldig rart f a n t a s t i s k å se at det er så mye mindre Christine. Enda bedre var det å ta frem pepe jeans jakken min som jeg hadde kjøpt litt i minste laget for 2 år siden og fortsatt hang ubrukt i skapet. Den satt som bare det. HURRA!

rosagjengen på gårsdagens tur




Christine

søndag, oktober 07, 2012

Søndag

I går var vi på fest, og det kjennes i dag..... Vi måtte rett og slett ut av huset og lufte oss og endte opp med en tre timers tur med vogn og Celine med sykkel. Så deilig!. I tillegg så tror jeg vi har hatt årets fineste høstdag.
To jenter i marius

Tre jenter i marius

Nå: får i kål- det er jo søndag!


Christine

lørdag, oktober 06, 2012

En liten Marius

Jeg har strikket og strikket og her er resultatet. En bitte liten Marius til Isabella. Str 2 år i lengden, str 3 mnd i bredden og str 1 år i armene. Sitter som et skudd💙💙💙
Christine

onsdag, oktober 03, 2012

En uke til med ny kost...

Da var det gått over en uke siden sist veiing. Selv føler jeg at vi har vært flinke og holdt oss til planen, men søndagen var Isabellas bursdag, og da blir det som det blir. Jeg spiste kakemed de andre, men holdt meg til litt kake, mens jeg vanligvis hadde spist masse kake, for den kaken var GOD!

Resultatet etter denne uken er 8,4 kg. Jeg er veldig stolt. Veldig. Har tatt frem klær som har vært i overkant trenge som passer fint. Folk kommenterer at jeg er smalere i ansiktet og jeg ser selv at armene er mindre og livet er mindre. Jeg elsker det! Og det var ikke vanskelig!

Jeg får flere mail der lesere lurer på hva jeg spiser. Jeg kan gi eksempler:

frokost:
2 rivita knekkebrød med magerost
1 kiwi
litt jogurt i ett glass (naturell med kiwien i og sukrin eller blåbær fra yoplait)

Lunsj:
Rester fra middag eller 2 knekkebrød

Middag
I går hadde jeg laget spaghetti med kjøttsaus til de andre, mens jeg selv spiste sukkererter med kjøttsaus. Kjøttsausen kadde jeg laget selv. Ingen fett til kjøttsteiking og kun rene grønnsaker og krydder i. (laget en gigantposjon som fryses ned så da har vi fastfood til travle dager)

Kvelds:
Frukt/nutrilettbar/knekkis/ rester av middag- det vi har

Ellers har jeg en nutrilettbar i veska hele tiden som jeg spiser litt på om jeg skulle bli sulten. I tillegg drikker jeg enorme mengder funlight. Jeg bærer rundt på den koppen hele tiden. Har merket at noen ganger når jeg føler meg sulten så er det bare å kjøre på med drikke, så var det egentlig nok. Jeg går ikke rundt å sulter meg ned i vekt.

Jeg lager min egen kjøttdeig av renskåret elg, men det går også fint å bruke karbonadedeig, den er også veldig mager.
Viste du at assistent kjøkkenmaskin lett blir til en kjøttkvern som funker. Før hadde jeg kenwood, den fikk jeg ikke helt dreisen på, men denne var enkel. 


Middag: Sukkererter og kjøttsaus og selvfølgelig min favoritt <3 br="br" persille="persille">

Christine

mandag, oktober 01, 2012

Vask de henda- Give Away!

Lano har spurt om jeg kan teste en ny app de har på gang kalt "vask de henda" som skal få barn til å vaske hendene skikkelig. Jeg er veldig for barn og skikkelig håndvask, så jeg skal teste. Har dere sett reklamen?? Appen finnes på appstore- søk på lano så dukker den opp.


Ei som burde vaske henda! Skumhår med Lano-app



Ok- så er det sånn at Lano er hypp på å få litt ekstra rim på sangen sin. Noen som kjenner seg i det poetiske hjørnet?? Skriv ett lite rim i kommentarfeltet ala :

Har du kosa en kanin eller klappa en bisk? Har du tatt en high-five med en som ikke er frisk? Vask de henda! Vask de henda!»

og Lano trekker ut en vinner som får en stor produktpakke som inneholder produkter fra Lilleborg. (Lano, Define, Omo, Jif,Solidox osv....)

Sangen finner du på Itunes her



Det stopper ikke der:
Jeg har fått en sponsorgave i posten som jeg vil gi til en leser. jeg kommer til å plukke den ut i samme kommentarfelt som Lano-konkuranssen. Det er ikke noe liten gave, men en ORAL B TriZone 5000. Fancy greier!


Med denne tannbørsten har du det hele familien trenger. Det følger med 4 vanlige børster og en rund børste. Lag et Lano-rim i kommentarfeltet og bli med i konkuransen. Husk å skriv kontaktinfo.

Christine