fredag, mai 31, 2013

17. mai i Oslo og lille bror sitt bryllup

Vi feret 17. mai i Oslo i år fordi vi skulle i bryllup dagen etter. Lillebror og Lani ble Husbond og fru i Rådhuset i Oslo
 Vi så på barnetoget rett ved slottet. Celine vinket til prinsessa :)
 Etterpå haddde jeg bestilt bord på Sawan på Frogner. For en fin uteplass! Jeg virkelig elsket det stedet.
 Bryllupsdagen. Mine to venter på å få komme inn på Munch rommet. Masse par som giftet seg den dagen.
 Celine og lillebror.


Og til sist. Kjolen min. Jeg er egentlig mer opptatt av at den var str 6 enn noe annet. Det fordi jeg alltid har brukt str 12 i samme merke. Love it. (det føltes også bra ut å ta på bunaden og merke at den var god og løs- og ikke måtte taes på i intravenøs som i fjor :) ) Er forsåvidt glad den dagen er forbi, for allerede nå merker jeg godt at det eneste som hjeper mot kvalme er å holde et jevnt inntak av mat. Hele tiden.......... :/


Ha en god fredag

Christine

torsdag, mai 30, 2013

Blir det varmere nå.....

Jeg tror det må være snakk om varmerekord her i nord. Jeg kan iallefall ikke huske at det her vært så her deilig å varmt EVER. Det kommer i en tid jeg kjemper litt mot naturlige graviditetskrefter, men jeg skal aldri klage. Herrejemeni så fint vi har det.

Uteplassen har vi brukt hver eneste dag siden vi kom hjem fra Oslo for 2 uker siden, og i følge yr.no trenger vi ikke rydde inn uteputene med det første.


I anledningen godværet har jeg "freska" opp uteplassen vår. På instagramen til camillahovik81 (sjekk uteplassen hennes) så jeg noen utrolige søte trær, i Narvik hadde de ikke like- men jeg syntes disse var kule de og.

På en annen instagramkonto(jeg vet ikke hvem sin) fant jeg denne utegruppen. Portofino fra Europris. Virker som knall kvalitet og ganske så mye billigere en andre grupper jeg har sett på. Love it!


Det går mye i melon og isbitmaskin går nesten varm. Deilige dager.

Jeg er litt spent på hvordan seljetrærne klarer seg i de små bøttene. Planen er å ta de med på hytta og plante de ut der (når sommerferien starter)

vI morgen tar vi av til hytta- så jeg gleder meg. Planen er grilling grilling og grilling. Masse ved som skal bæres- tuer som skal fjernes og planter som skal plantes.


Hengebenken hadde vi ute på Nesøya- og har stått i garasjen til denne uka. Nå er den oppe og her skal det koses. 


Hengeselje i bøtte

På uteplassen er det bygget inn en benk- og veldig smart er det oppbevaring i benkkassen. Alle puter får plass. Hvis vi er ekstra mange til bords kan vi dra utbordet og flytte alle stolene på andre siden. 

Min venninne Andrea var på besøk tidligere i uken- og man kan vel ikke annet en å juble når besøk har med seg en iskake som denne. Jeg sier bare: nam nam.


Takk for alle tilbakemeldinger i forrige innlegg. Det liker jeg. Jeg registrerer hva folk mener- så lenge jeg føler det er innafor. Personlige meninger om vårt levesett ser jeg forbi. Bare husk: det er frivillig å lese hvitstil.com. Hvis du ikke liker det du leser foreslår jeg at man finner en annen blogg å lese som passer bedre overens med eget liv. Ingen poeng å lese om oss bare for å bli irritert. Livet er for kort til det :)

Christine



tirsdag, mai 28, 2013

Opplevd dette?

Jeg må si jeg ble overrasket da barnehagen tok kontakt med meg søndag kveld og sa de trodde Celine var brukt i en annonse for en barnebutikk i Drammen, jeg sjekket opp linken og ganske riktig lå det bilde av Celine i vårt hjem med en dukkeseng. Jeg skrev i kommentarfeltet at jeg følte at dette inne var riktig og at butikkeieren måtte ta kontakt med meg. Jeg hørte ingenting, men etter en stund ble annonsen slettet. Jeg bestemte meg for å gi butikkeieren gårdagen på å ta kontakt med meg før jeg tik dette videre. Jeg tok skjermbilde som jeg legger ved her. Hva gjør man? Det skal sies at jeg ofte finner andre blogger som bruker mine interiørbilder, men det bryr jeg meg ikke med lengre, men bilder av mine barn i annonser? Jeg synes det er drøyt. Eller må jeg ta høyde for sånt?

torsdag, mai 16, 2013

Fire skal bli fem.

Vi venter barn! Familien vår skal få et medlem til og vi er superglade for det. Den lille kommer rundt nyåret. Kanskje noen synes vi deler nyheten litt tidlig, men vi synes det er greit at de rundt oss vet hva som står på.

Nå skal det feires 17. Mai i Oslo.


Christine (i god form)

B R Y L L U P i Oslo

Da står vi på tampen til å reise til Oslo. Min bitte bitte lille baby bror skal gifte seg på lørdag med sin Lani og vi skal sørover for å feire dem. Jeg gleder meg storveis. I anledningen har jeg kjøpt meg ny kjole i fargen gull, men det betyr ikke så mye som at den er størrelse 6!!!! Jeg har pleid å bruke størrelse 12, så å tre seg inn i en størrelse 6 er fantastisk. Som jeg svarer til venninnene mine som spør hva jeg skal ha på: "størrelse 6"! Love it!

I dag har jeg fri fra Øyeklinikken og formiddagen har jeg brukt til å pakke og gjøre klart til avreise. Husbonden og barna kommer straks hjem for klesbytte og da drar vi på flekken. Jeg har gjort klart litt mat. Husbonden egenrøkt laks , egg på Hatting Gourmetstykker. Nam. Jeg må ærlig innrømme at jeg allerede har spist ett rundstykke før dette bilde ble tatt :)





Laks som henger på lufting


Nå må jeg få opp dampen så jeg er klar til barna kommer hjem


Christine

søndag, mai 12, 2013

Smak av tidlig sommer

Denne helgen har virkelig gitt oss en smak av sommer. Vi har vært første helg på gården vår og vi har virkelig storkost oss. Vi fikk også besøk av venner der ute- så barna har også lekt og koset seg.
Husbonden har røkt 4 laksesider i røykeovnen- og de ble kanllgode! Det der har han fått teken på!



Sommer og vårklær er endelig klar  for bruk. Disse er fra PolarnOPyret og jenten takker farmor så mye for det fine tøyet.

Ehhhh- skal jeg gå på gresset????


luringen

Gården skal få ett strøk til med hvit maling i år.

Husbonden drar jentene i vogn.

Beste aktiviteten.

Polarnvennene- alle sammen i PolarnOPyret fra topp til tå.


Ikke lenge til neste gang vi skal utover håper jeg.....

Christine

fredag, mai 10, 2013

Sååååååå stolt av Dr Mimmi

I dag e lillesøstra mi ferdig med siste eksamen på Doktorskolen. Jeg er så stolt at jeg kan sprekke. Nesten på dagen 5 år etter pappas min døde står lillesøster klar som en ny Dr. Røsnes. Det har vært en tøff vei for henne, som mistet forbildet sitt bare kort tid etter hun begynte på skolen. Faktisk klarte hun å møte på muntlig eksamen bare timer etter hun fikk beskjeden om pappas bortgang. Hun viste at pappa hadde villet at hun skulle gjennomføre sine eksamener- og det klarte hun!

Vi gleder oss til å reise til Gdansk for å feire deg❤❤❤og snart skal det bli nydelig å få deg hjem etter alle årene i Polen!



torsdag, mai 09, 2013

Habitat

For en stund siden skrev jeg om en lekebuss jeg fant på Habitat i Oslo. (love it) For litt siden oppdaget jeg gjennom Facebook at Habitat også hadde en "yellow cab". Totalt forelska kontaktet jeg Habitat i Oslo, og jommen var de behjelpelig med å sende selv om de ikke har nettbutikk.


Har du sett noe så fint? 


Og veldig veldig populært her i huset.
Jeg lurer på om Habitat har tenkt å lage mer i denne serien. Jeg vet jeg har sett en gul skolebuss.........
Hva er neste? Tuk-tuk? 

Christine

søndag, mai 05, 2013

San Francisco - Jetlag

Jeg er tydeligvis ikke laget for å reise mellom tidssoner. Jeg sliiiiter med søvnen. Våken på natten og vil sove så snart barna er i seng. Det er virkelig sterke krefter jeg kjemper mot. Det er virkelig helt uforståelig for meg hvordan folk kan reise over til USA flere ganger i året. Jeg kommer til å trenge ukesvis på å komme meg.


Meeeeeen det var SÅ verdt det. Jeg har lært så masse nytt på øyekongressen. Virkelig koset meg. Jeg har sett masse, opplevd masse og blitt forelsket i verdens vakreste by.

Overalt stod kirsebærtrær i blomst

Golden gate

Med en av verdens dyktigste foretningsmenn, Elon Musk på Tesla HQ.
Grunnlegger av Paypal, Tesla og Spacex

Omvisning på fabrikken.


Mor i Nord og BesteJens i parken ved Kongressenteret

Streets of San Francisco

Christine