mandag, juni 24, 2013

Mandag morgen

Her er det 2 stk Lollo og Bearnie fans som er klar for ny uke. Vi spiller ving sin kjennings- miniland- låt hver morgen og det danses. Til og med Isabella har lært seg ett og annet trinn.
Når jeg ser dette bilde med mine jenter i POP fra topp til tå  vil jeg tipse om at det er startet salg på Polarn O Pyret sine nettsider.


Jeg har trukket Solidox vinnerene. Random numbers sa nr 13 fikk 1 gave som var ett års forbruk av solidox mot syre pluss gavekort på tannlege(2500 kroner)
De påfølgene 2 gaver gav jeg til de påfølgende 2 kommentarer på kommentarlisten. Maria og Ragnhild får hver sitt årsforbruk av Solidox mot syre.

1Ailin
2 Maria
3 Ragnhild

Her er ukens damer. Mor i Nord blir 60 år i dag- HURRA, mens lillesøster Tante Mimmi har Graduation på Onsdag!! Hipp hipp! (Må nevnes at hun har fått jobb på det lokale sykehuset vårt- og det betyr at hun flytter hjeeeeeeem!!!!!)


Christine

søndag, juni 23, 2013

Sigdal Inframe

Jeg anbefaler alle som er i kjøkkenmodus til å sjekke ut Sigdal sine nettsider her.

De nye Scala og Herregård Inframe kjøkkenene er virkelig i en egen klasse. Listefinishen gjør at hele kjøkkenet ser ut som det er bygd av møbelsnekker spesielt til ditt hus.

 Katalog kan du bestille på www.sigdal.no


Utforsk mere om Scala og Herregård Inframe på Sigdals hjemmesider.

Christine



Innlegget er laget i sammarbeid med Sigdal.

Mor i Nord 60 år på Tinja

I går feiret vi 60 årsdag for Mor i Nord. For en fin bursdagsfeiring det ble. Vi startet i Mor i Nord og BesteJens sin nye leilighet med champagne, jordbær og makroner. Deretter reiste vi til Tinja. Mitt favoritt spisested over alle spisesteder. Jeg hadde en plan om å ta bilde av alle deilige retter- men desverre var alt så godt at jeg lot kamera være kamera og jafset i meg uten at så veldig mang bilder ble tatt.
Bordpynt. Tinja hadde pyntet bordene slik- så utrolig vakkert. Markblomster slår alle andre blomster ned i støvlene.

Pavlova - helt nydelig.

Klar for party

.


For en fin bursdag det ble. I dag skal vi roe helt ned!

Christine

lørdag, juni 22, 2013

Nybakt brød

Jeg elsker brødbakemaskinen min. Den er fantastisk. Jeg har hatt tre forskjellige typer oppgjennom, og har egentlig vært like fornøyd med alle tre. Å våkne til duften av ferskt brød på morgenen er nydelig- iallefall nå når jeg er gravid og tillater brød i kostholdet. Da jeg instagrammet et brødbilde tidligere i uken var det flere som hadde brødbakespørsmål. Derfor dette innlegget.

Toastloff til lørdag

Vanlig brød til hverdags.


Min erfaring med maskinen er at brødene blir best resultat på hvis man holder seg til at halvparten av melet skal være hvetemel. Jeg pleier å ta utgangspunkt i heftet som alltid følger med maskinen og ut fra mengdene med veske og mel dikter jeg opp mine egene brød. På maskinen jeg har i dag kan jeg lage tre forskjellige størrelser på brødet. Jeg bruker aldri den største størrelsen på natten- fordi jeg er redd det kan heve over kanten og ramle deig ned i stekeelementet.

Da er det bare å prøve seg fram. Vanskelig å legge ut en spesifikk oppskrift siden maskinene har så forskjellig størrelse. Ta utgangspunkt i din maskin sitt oppskrifthefte og lag ditt eget brød. Prøv de første gangene på dagtid- så du kan følge med.


Christine



fredag, juni 21, 2013

Makroner

Jeg laget makroner til Mor i Nord sitt 60 årslag i morgen. Dagens beste makroner ble de med rabarbra! Jammi! Dagen i morgen skal feires på Tinja Fjellgård. Kokken Vegard vant tittelen Verdensmester i Samisk kokkekunst forrige helg. Jeg må si at jeg har høye forventninger og gleder meg vilt og uhemmet! 
Christine

Ps: vil du bake makroner er det bare å Google hvitstil og makroner så finner du innlegget makron-o-mania der oppskriften er beskrevet trinn for trinn.

tirsdag, juni 18, 2013

Produkttesting: Solidox Mot Syre /Vinn 3 stk årsforbruk og ett gavekort på tannlegebesøk for 2500

Jeg har fått i oppgave fra Lilleborg å teste Solidox Mot Syre. Enkel oppgave tenkte jeg siden jeg uansett pusser tennene hver dag. Jeg har prøvd tannkremen en god stund nå og synes den er veldig god på smak.
Men det stopper ikke der. Jeg har satt meg inn i dette med syreskader og leser at noen grupper mennesker er mer utsatt for syreskader enn andre.



1, De som drikker cola- med eller uten sukker
2, De som drikker juice og spiser frukt
3, De som småspiser mye "on the go"

Jeg er innafor alle gruppene. Jeg tok denne testen og fikk samme svaret. Jeg er ille ute. Nå er ikke jeg tannlege, så jeg klarer ikke å sjekke om tannkremen har hatt noe som helst slags effekt for meg, men jeg er utdannet legemiddelkonsulent og vet at når det står at et produkt har  "Dokumentert Effekt" da er effekten dokumentert i studierer som er gjort. Derfor velger jeg å bruke SOLIDOX MOT SYRE.
Du kan ta Syretesten selv å se hvordan du scorer på den. link her.


Hvis du vil vinne kan du legge igjen en eller annen kontaktinfo slik at jeg finner tilbake til deg.
Gaver:
1.    1 års forbruk av Solidox Mot Syre og gavekort på 2500 hos valgfri tannlege
2.    1 års forbruk av Solidox Mot Syre
3.    1. års forbruk Solidox Mot Syre



Dene produkttesten er et sammarbeid mellom hvitstil.com og Lilleborg. Jeg er fri til å si min mening om produktet.

søndag, juni 16, 2013

Kjøkken

Jeg har vært på Byggmakker i Narvik og spanet ut det nye Sigdalkjøkkenet. Inframe Scala. 

 Jeg liker veldig godt inframe delen av dette. Det at dører og skuffer er innrammet i skrogene- og ikke på utsiden slik som jeg har det her hjemme.


 Detaljer som forseggjorte skuffer med skikkelige dempere....


Veldig pent at skuffer går inn i skrågene

Kjøkkenet kommer i 15 farger!

Fineste fasettflisene passer perfekt til dette kjøkkenet.



2 bajaser som ikke vil stå i ro på foto.


Christine

Innlegget er laget i sammarbeid med Sigdal- jeg er fri til å skrive hva jeg vil.
 Alt jeg skriver er min oppriktige mening.

torsdag, juni 13, 2013

Nå er huset til salgs

Vi har bestemt oss for å selge. I dag var det annonse i avisen i tillegg til at huset kom på finn.no

Her bor Isabella


Link til annonsen og flere bilder får du ved å trykke her


I tillegg har fotografen fra boligfotograferingen laget en liten sammenligning av huset. Hvordan det så ut da vi kjøpte og hvordan det så ut etter vi flyttet inn. 
Link til fotografen Punsvik finner du her


Christine

onsdag, juni 12, 2013

Produkttesting: Tine Ekte Iste

Innimellom er jeg skikkelig heldig- og det har jeg vært nå. Tine har bedt meg prøve drikke deres
Ekte Iste og det har jeg gjort.


Det passet veeeeldig godt med Tine Ekte Iste i dag fordi været plutselig snudde fra litt grått og trist til superdeilig sommervær.

Både jeg, min husbond, Mor i Nord og Tante mimmi har testet Tine ekte Iste. Samtidig som meningene var delte- var vi enige om en ting: Det var veldig godt. Favoritten min og Tante Mimmi var Hvit Te Bringebær mens  husbonden og Mor i Nord likte best Sort Te Fersken.


Deeeeeeilig


Testing pågår- skriving og smatting.


Vet du at:
Tine Ekte Iste er ikke fremstilt av konsentrat, men brygges på teblader og tappes direkte i flasken for å beholde den gode smaken. Den har også mindre tilsatt sukker- 20 kcal pr 100g.




Innleget er laget i sammarbeid med TINE, men jeg har vært fri til å si min mening.


søndag, juni 09, 2013

Heldige Comfort og OMO vinner er

I forbindelse med min produkttesting av Comfort FrechTECH fikk jeg lov å gi en heldig vinner et års forbruk av vaskemiddler. For å gjøre det enkelt for meg selv trakk jeg ved hjelp av Random Number Generator. 
Vinneren ble derfor Guro H.


Jeg har akkurat oppdaget at det er fri frakt på Polarn O Pyret i helgen- så nå skal jeg bestille noe småtterier jeg har sett på.

Vi har faktisk ikke vært på hytta denne helgen rett og slett fordi vi var helt "på felgen etter uken som gikk. Fredagen ble toppet med takstmann og fotograf og som de fleste sikkert vet- det ligger litt møbelfjerning og rydding bak en slik session. Nå er det over- og da er det bare å holde det rent og pent til det forhåpentligvis kommer en søt familie som vil bo i vårt hjem.


Nå må jeg ta meg av rundstykkene som skal ut av ovnen.

Christine

lørdag, juni 08, 2013

Prinsesstårta på en dag som denne.

De som kjenner meg vet at jeg synes det er stas med kongelige, og på en dag som denne er jeg selvsagt parkert foran tv´n. I dag tidlig har jeg bakt Prinsesstårta så jeg er klar til å rulle igang bryllupet.


 Inneholder bringebær-bringebærkrem, vaniljekrem og sukkerbunn.



Min første marsipanrose



Nå gleder jeg med til å se kjolen. Jeg tipper den ikke kommer til å skuffe.


Christine

onsdag, juni 05, 2013

Mere nytt fra hvitstil.com

Jeg virkelig misliker å vaske vindu, men i dag har jeg dratt frem svaberten. Hvorfor?  Vi skal gjøre litt forandringer i livet vårt. Oppdraget er signert med megler og på fredag kommer takstmann og fotograf.
I kveld rydder vi i heimen for å gjøre klart.  Vi skal selge huset!


Til Salgs

 Vi er forberedt på at vi kanskje må flytte inn på gjestehytta på Mor i Nord sin gård for en stund- men slik eiendomsmarkedet er i dag tørr ikke vi jeg å bli sittende med to boliglån over tid. Så vi selger først og kjøper etterpå. Det renner ikke over med passende boliger for oss. Vi er forberedt på at det kan ta litt tid å finne det vi vil ha.

Nå må jeg være med å dra lasset- husbonden skuler på meg mens han jobber og jeg taster.

Vinneren av vaskemiddelet og tøymykneren kårer jeg på fredag!

Christine


tirsdag, juni 04, 2013

Produkttesting: Comfort FrechTECH /vinn årsforbruk av Omo/Comfort FrechTECH

Jeg har for Lilleborg testet den nye tøymykneren Comfort FrechTECH og de har gitt meg ett års forbruk av OMO og Comfort som jeg kan gi til en som leser dette innlegget. Legg noen kråketegn i kommentarfeltet- slik at jeg finner deg hvis akkurat du vinner.


 Det er jo ingen tvil om at den nye ComfortFrechTECH lukter godt. Mine tidligere duftfavoritter var sommerfrisk og appleblossom, men nå har jeg 3 favoritter.
 Jeg kjørte noen prøvevasker på Slettjord i helgen- og det holdt på å ende i katastrofe. Det var "litt" vind der ute.
 Mens jeg står å knipser noen bilder av barna så holder dynetrekkene på å ta av. Hele stativet knekker.
Husbonden iiiiiler til- og det var ikke langt fra at han lettet med stativet. (Jeg har nå ett bilde i hode av husbonden som en slags Mary Poppins på tur over fjorden. hohoho)

Han berget inn vasken-husbonden min- og det duftet deilig (og ikke alt for sterkt at tøyet).

Fjerner vond lukt- etterlater deilig duft:


Akkurat ut av makinen kommer nå min arbeidsjakke fra Slettjorda. Skal sies den kun brukes til hardt gårdsarbeid- og er et plagg jeg har vært spent på om kunne lukte godt. Comfort FrechTECH did it. Den dufter deilig og er klar til flere runder på jordet :)


Christine

Dette innlegget er gjort på oppdrag fra Lilleborg-  men jeg er fri til å si min egen mening om produktet


søndag, juni 02, 2013

Ytre Slettjord

Vi har vært på Ytre Slettjord i helga og jeg må si det har blitt gjort forberedelser til sommeren. Vi har fjernet ca 1 million gresstuer og laget gressplen flatt område der det nå kan bli gressplen.  En jobb som vi har utsatt i 2 år. Nå skal det sies at husbondens innsats har vært sterkere enn min, men jeg har litt annet å stri med. (måtte det snart gå over)
Jentene sover ikke noe lengre på Slettjord enn hjemme, så dagen begynner klokken 6 for dem. Før kl 8 i dag tidlig hadde vi vært ute å plukket blomster. Fine jentene i Polarn O Pyret. Jeg er blitt helt hektet på grønt. Synes det er en så fin farge- selv til jenter.


Isabella går : nå også på gress uten tårer!

Søstre

Jenter med latterkrampe i gresse- den som kunne satte livet på pause akkurat her........


Nok en job vi har gruet oss til, men snart ferdig. Kun vinduer igjen. Noen som har tips til hvordan man kitter og skraper vindu? Gjerne video eller bilder........



Christine