onsdag, oktober 16, 2013

Nycoplus- vinn en Mulberry Bayswater veske eller Ipad Mini med MarcJacobs cover og B&W hodetelefoner

Så sitter jeg her mitt på gulvet mellom dørblader, sagspon og karmer. Ikke lenge til vi kan si oss ferdig for nå. Det skal bli så deilig. Nedtellingen til babyankomst er begynt- og det er nå bare 10 uker til hun kommer. Skal si forberedelsene mellom baby 1 og baby 3 er forskjellige. Første gang hadde jeg ferdig oppreid seng, pakket sykehusbagen og full babygarderobe på dette tidspunktet- denne gangen har jeg ikke kjøpt en body engang. (enda)
Når jeg først er innepå baby tenkte jeg å dele med hva min jordmor fortalte meg da jeg tidlig i svangerskapet var inne til UL. Studier viste at om den gravide tar Omega3 kan det ha en positiv effekt på barnets intellektuelle utvikling. På nettsidene til Nycoplus kan man finne all slags informasjon om vitaminer. Selv har jeg spist folsyre tidligere i svangerskapet og Omega3 er det som gjelder nå.


Folsyre- før og 1.trimester /omega3 hele veien
Vil du vinne?
 Gå inn på denne linken her- og bli med i konkurransen. Premiene er fiiiine! I tillegg til ett års forbruk av vitaminer fra Nycomed.
Mulberry Bayswater- Love it

I pad-mini
Christine

Innlegget er i sammarbeid med Nycoplus- Omega3 og folsyre tok jeg før sammarbeidet kom til.

mandag, oktober 14, 2013

Nye dørvridere

I morgen skal både inner og ytterdører byttes. I dag er det profilerte dører som er hule. (Muligens av papp?) Ytterdøren har glippe sånn at det trekker inn- så nå bytter vi den også. Dørvriderne håper jeg kommer i morgen. Jeg valgt ganske så enkle vridere, med litt hvitt akkurat i grepet.
Jeg gleder meg så.

Christine

søndag, oktober 13, 2013

Stue, kaffe og oppskriften på de deiligste frokostrundstykker.

Det går fremover i Langrennsveien- og glad er jeg for det. Vi har pakket ut bøker i bokhyllene og holder på med å gi ting en fast plass. 

Stuekroken. 

Lampa(fra Mor i Nor millioner takk) var tenkt til soverommet, men i mangel på lys i stuen har den flyttet dit.  Nå håper jeg på strøm så fort som bare det- så skal det bli fint.
Deilige helgefrokoster.
Vi driver å bor oss inn i leiligheta og kjenner på hva vi trenger av bor og spisestoler. Jeg har falt for Stolab/Miss Holly- nå gjelder det bare å finne ut størrelse og antall stoler. Vi er fan av deilige lange helgefrokoster og det trenger endel plass

Jeg er så heldig at Dolce Gusto har bedt meg prøve ut en kaffemaskin og kaffekapsler. De har så uendelig mange deilige og jeg prøver dem alle sammen. Jeg har satt selve maskinen på frokostbordet sånn at vi kan lage det hver munn vil ha gjennom frokosten. Jeg elsker at den er automatisk så jeg slipper å skru vannet av/på. 


Bella den lille luringen venter på varm nesquik. De kapslene har fått bein å gå på. Her i huset heter det bare LAAAAAADE- som på hennes språk er sjokolade. Jeg er selv svak for Nesquik, men den grønne Zoega Skånerost er veldig god når jeg tar en kaffe etter Laaaaden.

Celinehjerte mitt 
 Bella og sin LAAAAADE

Disse rundstykkene er blitt en superhit hos oss. Lett, kjapp og deilig.
Oppskriften fant jeg hos MANUELA som forøvrig bare lager deilige greier.
Finn oppskriften hos Manuela her.


Rundstykkene bare må prøves

Som sagt- større spisebord blir nødvendig.


 Ha en deilig søndagskveld- her skal vi sortere flytteesker og gi ting fast plass.

Christine


Hvitstil.com sammarbeider med Dolce Gusto



fredag, oktober 11, 2013

Bussolis hjerte Narvik

I all beskjedenhet- se denne og bli forelsket i Narvik!




Welcome to narvik from Norrona on Vimeo.
Guttene i videoen kjører nesten forbi inngangsdøren vår.
Nå kan virkelig ikke snøen komme fort nok! (og babyen)


God Helg
Christine

torsdag, oktober 10, 2013

Nytt kjøkken og vinner av gavekort fra Søte Små

Aller først: Vinnere n fra www.søtesmå.no er trykket. Randomiseren på nett ble brukt og nr 64 :
Anne-Marit Edvardsen er den heldige vinneren. 


Så over til ett av høstens store prosjekter for oss. Nytt kjøkken. Det begynner å bli ferdig- litt smått gjenstår. Benkeplaten skal byttes- den kom feil- men riktig plate er snart på plass.
Jeg peiser på med litt bilder:


Her er det. Så enkelt som det kan bli. Kjøkken fra HTH. Jegg skal kjøpe ny spisestue- men vi må bo oss litt inn for å se hva vi kan ta oss plass til.

Tre sokkelskuffer- som er det smarteste jeg har sett. Skulle tatt flere!!!

Celine hadde venninnebesøk etter barnehagen- vi bakte boller etter ny oppskrift med Kefir fra kakefabrikken. NAM NAM. Saftige gode boller. Veggflisene er superstore. Kjøpt på Steinsenteret på Ankenesstrand. ELsker dem. Gulvet er hvitmattlakket ask- enstavs. 


Ventilatorhetten har vi hengt høyere en normalt for å få den på linje med overskap som henger høyere enn normalt.
Spisestuen er midlertidig og lampen midlertidig opphengt til ny spisestue ankommer.

Jeg er avhengig av isbiter, men for å få det i et integrert kjøleskap måtte vi velge et kombiskap. Jeg syntes kjøleskapdelen ble så lite at jeg offret et skap i benken og fikk inn en ekstra benkekjøleskap. Celine er henrykt og synes det er stas med barnekjøleskap som hun kaller det.
Vi bruker det til drikke og annet som barna Celine kan nå.


Ekstra luft mellom benk og overkap. Optimalt skulle vi hatt benk på høyre side av  vasken- men det lot seg ikke gjøre. Faktisk ble det bra slik- nå vises ikke vask og oppvask fra stuen .


Elsker poput hjørneskap.

Omg- dette skapet var jeg egentlig litt usiker på. Jeg tenkte at mye plass gikk til spille- men jeg elsker det! Alle tørrvarer oversiktlig og fint.
Usb lader til mobilen og annet  ved kjøkkenbenken
Jentene er kommet opp på veggen :)


Jeg er så fornøyd med resultatet- nå er det bare oppryddningen som gjenstår :-/
Flere bilder kommer.



Christine

onsdag, oktober 09, 2013

ROSA SLØYFE

I år som i fjor og året før det støtter jeg Rosa Sløyfeaksjonen. Superviktig er det og støtte. Jeg legger derfor ut link til Rosa Sløyfe aksjonen sine salgssider hvor du kan vise din støtte ved å kjøpe Rosa Sløyfeprodukter.

 Celine  i mitt Rosa Sløyfe forkle- det ble pannekaker til kveldsmat. (i vårt spiller nye kjøkken)
Min nye rosa sløyfe penn.


Husk:
Det er viktig å sjekke seg selv hver mnd. Slik sjekker du deg selv. Det kan redde liv. Bilde under har jeg hentet fra Kreftforeningen sine sider.



Christine

PS: imorgen utroper jeg vinnere fra giveawayene mine

onsdag, oktober 02, 2013

Prøv vaskemiddelet DIZOLVE og vinn Acneskjerf

Du har kanskje sett reklame på facebook og akkurat som meg lurt litt på hva dette DIZOLVE er for noe. Så ble det plutselig slik at jeg fikk mulighet til å prøve ut dette vaskemiddelet og se hva jeg selv syntes. Stas- for er det noe jeg liker så er det å prøve nye produkter. (flere enn meg som alltid må kjøpe de nye produktene i butikken for å prøve?)



I dag tidlig passet det godt å kjøre en test- for det var kommet neseblod på en pyjamas. Det første jeg merket meg var at dizolve luktet veldig godt. Doseringen er ytterst liten og lett-  her skal det sies at jeg lurte litt på om jeg kom til å finne rester av vaskemiddelbladet i tøyet når jeg var ferdig. Jeg lurte også litt på om det holdt med kort program for å få oppløst dizolvebladet og fjerne neseblod.
Siden barnehagen hadde planleggingsdag og vi fortsatt bor hos Mor i Nord i 4 etasje ble vasking den store dagsaktiviteten i dag. Vi sorterte og vasket og sorterte og vasket.
Resultat:
Dizolve ga deilig sommerlig duft i tøyet- bladet ble oppløst fullstendig uten vaskemiddelrester i tøyet og neseblodflekkene var borte.

Du kan gå inn på www.dizolve.no og få dine gratis prøvevasker her. Alle som prøver får være med i trekningen om et ACNE skjerf (velg farge selv)



Alt du trenger å gjøre er å bestille dizolve gratis (kun porto betales)og føre deg opp i kommentarfeltet under.
















Christine

Rosa Oktober

Vise solidaritet, øke kunnskap, spre informasjon og samle penger

tirsdag, oktober 01, 2013

Fra det nye kjøkkenet

Husbonden har sendt meg en snap fra vår leilighet som også går under navnet byggeplassen. Jeg trodde vi skulle flytte hjem denne uken- men nå blir det ikke sånn. Husbonden vil at vi skal ordne yttergangen før vi flytter hjem og det er jo lurt selv om jeg har litt hjemlengsel må innrømme.
Her er kveldens bilde:

Christine