Sider

mandag, september 22, 2008

Endelig

Nå er Rice Krispien i hus og jeg har akkurat begynt å lage kaka. Husbonden jobber nesten alltid sent mandager, så når han kommer hjem i kveld skal han overraskes med kake. Det fortjener han etter å ha vært på jobb i over 12 timer.

Svigersøstra hadde lest bloggen og tok med R.C fra Sverige!

Marengs

Jeg syntes egentlig Crispen smakte Corn Flakes. Jeg er helt sikker på at det kan brukes!

Link til "The Cake" hos Tuppenella.

7 kommentarer:

  1. Du... eller dere frister :-)

    SvarSlett
  2. Yummi!!! Den så farlig god ut...

    Ha en super kveld og kos deg!(Husbonden blir nok veldig fornøyd når han kommer hjem..) :-)

    SvarSlett
  3. Nam, hvor mange grader steker du den på? og smør og sjokolade smeltes regner jeg med?? Takk for svar ;) Klem

    SvarSlett
  4. Hehe, mmm, det der ser nyydelig ut.
    Vann i munnen...
    Heldig mannen din som kommer hjem til den, kommer bort en tur jeg og om litt ;D hihi

    Klemmer

    SvarSlett
  5. Hmm, du, tror jeg allerede har spurt deg, men den skriften du har på veggen på soverommet, hvor får jeg tak i den ???

    :D

    SvarSlett
  6. Til Anonym

    Den skal stekes på 150 grader. Sjokoladen og smøret smeltes oppi det som skulle varmes. (altså fløte og egg)
    Lykke til

    Til Miss Valetin
    Skriften på soveromet er kjøpt på Linneas hage- altså en sjablong. På Vollywood kan du bestille nøyaktig hva du vil i sjablong!

    SvarSlett
  7. Heisann!!Denne kaken såg deilig og mektig ut.Tenkte jeg kunne dele min oppskrift med dere.Til jul lager jeg dette,er kjempe godt og ungene å far i huset elsker det.
    2 pk smørbukk
    1 pk maschmallows
    200 g smør
    Riscrispy
    Kokes på svak varme til alt er smeltet sammen.rør inn riscrispy så mye du klarer.Trykk alt ut på en langpanne(passe tynt)Skjær opp alt i biter når det har stivnet,og legg i boks med matpapir i mellom.Lykke til,dette bør prøves!Linda:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen kommentar!
For tiden publiseres ikke kommentarer før de er godkjent.
Klem fra
Christine