Så gøy! En vi kjenner er blitt redaktør i
Nord Matmagasinet (Link her), og i går fikk vi to utgaver i posten fra henne. Jeg ble kjempeglad. Det er utrolig flotte bilder i bladet. Redaktøren selv er knallflink å ta bilder, så kanskje de vil dukke opp i bladet etter hvert?

Herlige bilder!


ALIOLI:

Jeg er delvis vokst opp på Gran Canaria, og har en super oppskrift på ALIOLI som kommer derfra. Aliolien bruker vi til bakte poteter, dyppe
brød i, på pizza osv
1 stor neve bladpersille
litt sukker
pepper
en liten skvis sitron
3-4 hvitløksfedd
Ha alt i foodprossesoren og kjør det godt. La stå i kjøleskapet helst over natten.
Ha en herlig søndag kveld. I morgen skal Celine og jeg på en aldri så liten utflukt!
Skikkelig autentisk oppskrift med andre ord, sikkert herlig! Og så lærte jeg noe nytt, jeg som alltid har trodd det het aioli:-)!
SvarSlettMarte K.
Tusen takk for fantastisk oppskrift.
SvarSlettSkal bruke den i morgen på venninnemiddag. måtte prøvesmake i kveld.....NAM!!!!! Jeg følger med på bloggen din. Du veldig inspirerende:)
Ha en flott helg!!
Charlotte