Sider

lørdag, desember 11, 2010

Himmelske poteter

Når lengselen etter mitt kjære Gran Canaria blir for stort er det en potetrett som er ganske god å lage. Jeg kan nesten smake Tauro-stranda med disse potetene.
Det skal understrekes at kalorier og karber absolutt ikke må telles- kun nytes!

Du trenger:
6 poteter
6 hvitløksfedd
en real dose persille
flaksalt
frityr olje

Potetene skjæres i tynne skiver og stekes i olje. Man kan bruke frityrgryte eller lage sin egen frityr i stekepanna. I en annen kjele steker jeg hvitløk i olje gylden og blander i finhakket persille.
Når potetene er gylden siler du oljen av potetene og blander i hvitløk og persille blandingen. Må kanskje saltes bitte litt ekstra. Det er smak og behag.

Serveres med en god biff servert i skiver og grønne bønner!

Christine

6 kommentarer:

  1. Yammi ...!

    Reiser dere til syden jul i år
    eller blir det jul i Narvik ...?!?

    Når åpner nettbutikken din,
    rekker jeg noen julegaver der i år tro ...?!?!

    Ha en deilig lørdagskveld, klem til deg

    SvarSlett
  2. Mmmmm.. så digg ut! Jeg pleier faktisk å lage "Reker i Hvitløk" for å få den gode sydenfølelsen selv! Fikk oppskriften av en kelner en gang, og har servert der masse side:-) Kos dere med digg sydenmat! Klem fra meg:-)

    SvarSlett
  3. Høres fantastisk godt ut!
    Ønsker deg en fin lørdagskveld!
    Klem fra Livy

    SvarSlett
  4. Mmmm, hørtes kjempegodt ut :)
    -Klem-

    SvarSlett
  5. Det så fantastisk godt ut!! Skla ha middagsselskap på mandag så da vet jeg hva jeg skla ha til biffen:) Takk for ideen og en flott blogg! Her var det mye fint!!!

    Petter:)

    SvarSlett
  6. PS: Legger meg til som følger hos deg jeg;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen kommentar!
For tiden publiseres ikke kommentarer før de er godkjent.
Klem fra
Christine