Sider

torsdag, november 29, 2012

Dagens

Etter en uke med middagsmøter og julebord i fleng er det godt å komme hjem å lage egen mat. Dagens: Stekt fylt kylling med karriristet blomkål! Ungene og husbonden får ris og saus i tillegg.

3 kommentarer:

  1. Det hørtes deilig ut! Blomkål og karri er utrolig godt sammen. Hvordan gjør du dette? Ellen

    SvarSlett
  2. Yes
    ! Blomkålen kokes og si av vann. Ha bittelitt smør i storstrkepanna. Ha i 2 fed hvitløk sim presses i hvitløkspresse. Surr hvitløk i smør. Ha i en dæsj karri og hiv over blomkålen. Svisj rundt i panna og server.

    Kyllingen er banket flat, krydret og surret rundt en bit ost og persille. Stekes i ovn.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen kommentar!
For tiden publiseres ikke kommentarer før de er godkjent.
Klem fra
Christine