tirsdag, mars 27, 2007

Søstra mi ha bursdag 28.03


Og verdens snilleste storesøster har kjøpt noe som hun er sikker på lillesøster blir glad for..... Gaven overleveres på påskeferien. Ha en fin fin bursdag i Polen.

FØR og ETTER



Har tenkt jeg skulle legge ut før og etter bilder fra huset vårt. Begynner med spisestuen som jeg har lagt ut bilde av før. Det vi har gjrt er å male veggene hvite og taket hvitt med 80 glans. Før var veggene gule! Ps: Bildene på "før" bildet er fra prospektet når vi kjøpte huset!

Tallerkenhyllen er under arbeid

søndag, mars 25, 2007

Ny vedkurv- i riktig matriale??????



Synes det var litt stilig å ha vedkurven i glass. Håper ikke den går i stykker med en gang.

Bilder laget av.....meg :)



Jeg er veldig glad i øyenstikkere. Disse 2 bildene laget jeg for en liten tid tilbake. Det er ikke så lett å ta bilder av bilder som er mest hvit, men dette er så bra som det kunne bli.





Nydelige blomster fra gjestene


Pyntet til selskap......

Satte tre Hortensia i champagne-kjøleren min


Helt enkelt brettet servietter...... Pyntet og klart til gjestene kommer


Kjøpt nytt fransk bestikk
Blomsteroppsatsen laget jeg selv kvelden før selskapet. Det grønne i oppsatsen gå igjen i servietten. Jeg brettet en "pocket"av servietten og puttet en grønn kvist inn i lommen.

mandag, mars 19, 2007

Et funn på bruktbutikken



På søndag dro vi på utflukt til bruktbutikken. Jeg fant en talerkenhylle fra femti-tallet som jeg fikk for 150 kroner. :)
Legger ved et bilde av hvordan den så ut da jeg kjøpte den, og senere skal jeg legge ut ett "etter" bilde.

søndag, mars 18, 2007

Flere sommerbilder



Sommerminner....


I mangel på bilder av mine prosjekter begynner jeg bloggen med å vise noen sommerminner...... Dette er fra sommerstedet til min mann og hans foreldre og søster. Stedet har tilhørt min manns farmor tidligere og ligger perfekt til på sørlandet. Både farmor og svigermor har grønne fingre, så stedet er pyntet opp med utallige nydelige rosebusker. Jeg er blitt veldig glad i stedet selv og liker å tilbringe deler av sommeren her.

Mitt første bilde i bloggen

Min første blogg

Ok- da er jeg og i gang med blogging..... Min blogg skal handle om det som jeg bryr meg om. Interiør, oppussing, blomster, foto, kunst og det som artig er.