torsdag, juni 26, 2008

Kjellerrommet

Kjellerrommet har mange funksjoner. Hybel for Mor i Nord, kontor, hobbyrom osv. Viser først ett bilde fra salgsprospektet den gang da vi kjøpte huset:
FØR:

Etter:
Seng kjøpt på Ilva i Danmark. Hamptons skiltet har mannen min malt for meg, jeg eier ikke tolmodighet for pirk arbeid....


Liten sofa krok. 
Hobbyhjørnet mitt. Her blogges, broderes og males det. Orden er det i sysakene. :)



Jeg har i dag brodert en bursdagpresang til en liten frøken. Denne solstolen i mini-størrelse tror jeg lillejenta blir fornøyd med.

tirsdag, juni 24, 2008

Nye spisebrikker

Jeg har brodert nye spisebrikker i dag. Seks stykker til de voksene og en egen til Celine. De er brodert på hvit bomullsbrikke med sølv-metall tråd! Det ble en Kitty figur til Celine, fordi hun fikk en ny "Hello Kitty"bamse av Mor i Nord i dag. 


Voksenbrikkene broderte jeg B for etternavnet vårt på. Disse er til spisestuen. I morgen skal jeg lage servietter som passer til!



Mamma hadde bursdag i går den 24. Disse brikkene lagde jeg til henne.

I dag den 25. juni har jeg og mannen min vært gift i 3 år. Tiden går fort!

Dette bildet brukte jeg på siste siden av takkekortet etter bryllupet. På siden foran var akkurat samme bildet tatt forfra.
Det skulle symbolisere at vi gikk videre i livet sammen. :)




mandag, juni 23, 2008

Hjemmelagede kort.

Jeg fikk noen monogrammer og bokstaver til overs da jeg broderte i går. Jeg puttet dem i noen kort som er som en ramme for bilder. Deretter sydde jeg langs kantene på kortet, slik at tøystykket ble festet i kortet.



Personlige hjemmelagede kort på 1-2-3!

søndag, juni 22, 2008

Syr og Broderer

Jeg har leeeeeenge ønsket meg en sy og broderingsmaskin, og for noen uker siden kjøpte jeg en! Jeg tenkte at det kunne være en veeeeldig fin bursdagsgave til meg selv, siden jeg fyller
30 år litt senere i sommer.
Nå har jeg fått prøvd meg på litt brodering, og det er kjempegøy. Mannen min er så snill, han har hjulpet meg å lage en tavle der jeg kan henge allle tråsnellene. Og tro meg- det er mange av dem.





Disse fine stoffene fant jeg på en liten butikk på frogner, som jeg har gått forbi 10000 ganger, men aldri vært inne i. Jeg fikk helt hakeslepp da jeg gikk inn. fantastisk masse fine stoffer!


2 små håndduker i lyse sommerpasteller!

Fire servietter i søte pastellfarger!

Spisebrikker med samme broderi. Alt sammen skal jeg gi i gave til mormor når jeg skal kommer hjem på ferie til sommeren. Flaks at mormor ikke er på nett, så hun vet ikke om gaven- og ikke si det om du kjenner henne ;)

Baby Alise står det brodert øverst på dynetrekket. Og en A er brodert på puten. Dåpsgave til min venninnes datter som ble døpt i helgen!

Så det er det jeg driver med for tiden.

Ha en fin kveld jenter!
Christine

lørdag, juni 21, 2008

Heldige Celine

Her blir Celine døpt. Mor (min mamma) holder Celine. Mamma i Nordlandsbunad.


Celine fikk så utrolig mye fint i dåpsgave. Jeg måtte bare ta bilde av noen av presangene hennes.
 Denne søte prinsesse koppen er fra Mor i nord.


Celine samler allerede på sølv. Opphøyd Rose valgte jeg til henne. Selv samler jeg på Rosendal. Får håpe hun blir litt som meg når hun blir stor, for da kommer hun til å bli veldig glad for å ha eget sølvbestikk.



To søøøte sølvsjeer!
En rangle, som Celine synes er veldig stas å riste på!
Barnebestikket i sølvserien vår(Rosendal).
En skål i tinn, som har gravert "Celines lørdagsgodt" i bunnen av skålen. Kjempesøt og veldig oppfinnsomt fra tante.

Hun var virkelig heldig. Masse flere presanger fikk hun også.

Nå skal jeg jobbe vidre med noen prosjekter jeg har på gang. Kom tilbake å se i bloggen min, så skal jeg vise dem frem etter hvert.

tirsdag, juni 17, 2008

Blomster til dåpen

Jeg hadde laget blomsterdekorasjonene til dåpen selv. Bildene er tatt dagen etter dåpen, så noen av blomstene er blitt litt brune. 







Denne sølvskålen er jeg veldig glad i, den passer perfekt til å lage dekorasjon i. Vi fikk den i bryllupspresang av ett vennepar av mamma og pappa.






Denne koppen har tilhørt min manns bestemor. Det står gravert Mary 1917 på den og Preben 1973. Snart står det Celine 2008 også.



Denne skålen er fra Lene Bjerrre.


Det var blomstene!
 Tusen takk for de koselige kommentarene på forrige innlegg. 
Ha en fin kveld.
Christine

søndag, juni 15, 2008

Dåp

I dag har vi hatt dåp for babyen. Hun skal hete Celine Italia. Celine fordi det er ett navn jeg alltid har syntes vært nydelig. Italia kommer fra min manns side. Familien hans er fra Italia.Min manns bestefars søster het Italia, som var ett vanlig navn i Italia under 1. verdenskrig.


Dåpsbarnet:

Noen bilder av kjolen, pynten og festen.

Vi bestillte personlige frimerker med bilde av Celine på nett fra posten.no
Helt enkle invitasjoner med en rosa silkesløyfe.
Siden det regnet ute, måtte vi ta hele selskapet inn i stua. 21 voksene, 2 barn og 3 babyer! Dukene har jeg sydd selv med stoff fra IKEA, og brodert monogram og navnet til Celine på alle 4 dukene.

I siste liten dukket denne dåpskjolen opp. Underkjole og overkjole i silke. Den ble sydd til min pappa,som nettopp gikk bort, for over 60 år siden. Egentlig hadde jeg tenkt å bruke dåpskjolen fra mamma side, men syntes det var hyggelig å bruke pappas siden han ikke er med oss lengre.



Kransekake, eller tårnkake som vi kaller det. Det må til på en hver familiesammenkomst.

Smellbonboner MÅ være på tårnkaka. Flaks at jeg fant disse søøøøøøte på Decorium.

Nå skal det pustes ut!

God søndagskveld.

fredag, juni 06, 2008

Jeg er tilbake!

Nye innlegg kommer snart!