lørdag, juli 17, 2010

Innmat til knevegg?

Er det noen som vet??

Vi holder på med garderoben på soverommet, og plutselig fikk jeg for meg at vi nok heller burde sette inn skapstammer enn å bygge hyller selv. Bredden er 53 cm mellom stenderne (var det stender du sa det het Vibeke?) i kneveggen og høyden er max 130 cm. Er det noen som vet om det finnes skapstammer i denne høyden?
Bilde fra garderobe i innlegget under :)

Christine

9 comments:

My home is my Castle - by Kari sa...

Tone hos Landstil har bygget inn kommoder i kneveggene.. Har sett dem selv og synes det var genialt ;)

Klem,Kari

Anne sa...

Vet ikke om skapstammer, men elfa har mulighet til å bygge i mange høyder og bredder. Blir kanskje ikke veldig fansy, men funker for å få system.

Lille Persille sa...

En mulighet er å sette opp malte plater(trefiber, spon -ikke gips) som vegger og rygg(bakerst) og benytte IKEAs hylleplater eller hvite uttrekksskuffer(http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/00121455). Hylleplatene er 46 cm brede og 57,5cm dype. Øverst mot skråen kan dere skjære dem til i bakkant. I front, på `vangene`kan dere legge en glattkant(blir vel opp til 10cm bredde med stender) evt en fin profilert flatlist. Å kjøpe hobbyplater er også en mulighet, men er ganske dyrt i forhold til å kjøpe ferdig fra IKEA(og dere har mulighet til å ha skuffer nederst).

Klem!

hvitstil.com/Christine sa...

Lille Persille (byggmester bob!!)
Jeg tenkte også på de hvite ikea skuffene, men da må jeg bygge skråget selv, jeg er egentlig ute etter å slide inn en hylle eller skap og bygge minst mulig. Hvis jeg ikke finner noe skap som passer- da blir det din løsning!

Christine

Fruen sa...

Ta kontakt med en garderobeleverandør - feks byggmakker - og undersøk der:)

Fruen i Nord!

Lena Celine sa...

Kjøkkenskapstammene til ikea er finnes i h 92 cm og bredde 50. Hvis du bruker dem kan du lage pyntelist i mellom hvertskap og ei sokkellistnede for å løfte det litt opp fra gulvet.Lett å holde rent, billig og enkelt.

Klemmer fra Lena

Vibeke / Mammas Hus sa...

Stender ja ;)


Jeg er for trøtt til å finne på noe for deg, men kanskje jeg kommer på svar i morgen.

Vært en laaang dag. :P

Anonym sa...

My god u suck, your white style is the most boring I have seen in my entire life - bitch.

Anonym sa...

Hva heter Husbonden din, er han kjekk???