lørdag, desember 11, 2010

Himmelske poteter

Når lengselen etter mitt kjære Gran Canaria blir for stort er det en potetrett som er ganske god å lage. Jeg kan nesten smake Tauro-stranda med disse potetene.
Det skal understrekes at kalorier og karber absolutt ikke må telles- kun nytes!

Du trenger:
6 poteter
6 hvitløksfedd
en real dose persille
flaksalt
frityr olje

Potetene skjæres i tynne skiver og stekes i olje. Man kan bruke frityrgryte eller lage sin egen frityr i stekepanna. I en annen kjele steker jeg hvitløk i olje gylden og blander i finhakket persille.
Når potetene er gylden siler du oljen av potetene og blander i hvitløk og persille blandingen. Må kanskje saltes bitte litt ekstra. Det er smak og behag.

Serveres med en god biff servert i skiver og grønne bønner!

Christine

6 comments:

Anonym sa...

Yammi ...!

Reiser dere til syden jul i år
eller blir det jul i Narvik ...?!?

Når åpner nettbutikken din,
rekker jeg noen julegaver der i år tro ...?!?!

Ha en deilig lørdagskveld, klem til deg

Ida sa...

Mmmmm.. så digg ut! Jeg pleier faktisk å lage "Reker i Hvitløk" for å få den gode sydenfølelsen selv! Fikk oppskriften av en kelner en gang, og har servert der masse side:-) Kos dere med digg sydenmat! Klem fra meg:-)

Livy sa...

Høres fantastisk godt ut!
Ønsker deg en fin lørdagskveld!
Klem fra Livy

Hos Farmor sa...

Mmmm, hørtes kjempegodt ut :)
-Klem-

Petter sa...

Det så fantastisk godt ut!! Skla ha middagsselskap på mandag så da vet jeg hva jeg skla ha til biffen:) Takk for ideen og en flott blogg! Her var det mye fint!!!

Petter:)

Petter sa...

PS: Legger meg til som følger hos deg jeg;)