tirsdag, mai 22, 2012

Kjøkken på Slettjord

Kjøkkenet på Slettjord var slitent, og egentlig trengs det å gjøre litt med. Det er belegg på guvet og den siden som ikke vises på dette bilde har vask og skap som er bytteklare. Så er det sånn at vi ikke kommer til å ta oss råd til å begynne med dette i år. Det er klart at det koster ikke mye å riv av belegget, men jeg kjenner oss så godt at hvis vi først er i gang så ryr det på.... Vi venter litt

Det som er sikkert er at den gamle turkise benken skal få bli til evig tid. Over benken har vi tatt litt restetapet fra trappen vi pusset opp i fjor.. Vi har satt opp nye hyller på veggen og døren som det henger en tavle på er stengt av. Det var 4 dører inn til kjøkkenet- 3 får holde.

FØR:

Bildet fra salgsannonsen. Det er tatt i en annen vinkel men man får da ett inntrykk. Ikke så mye vi har gjort på kjøkkenet.

En gang var det forstue her. Vi har revet av gulvbelegg og mye tapet  for å komme frem til dette. Spisestuen lå i uthuset og Konrad som vi kjøpte huset av husket at han hadde spist sine barndomsmiddager på dette bordet.

Gården og uthuset i bakgrunn. Smia i forgrunn.
Hovedhuset skal få hilse nærmere på hvitmaling asap og senest før sommeren er over.

Christine

9 comments:

Anonym sa...

For et koslig kjøkken! Det ble kjempfint:)

Cathrin sa...

Så koseli kjøkkene dær ute e, skikkeli fint har dokker fådd d. Å d spisebore og stolan e jo bare nyyyyydeli! Tænk på kor mange sånne skatta som ligg stua vækk i uthus, låva osv rundomkring.
Dokker e utruli heldi som har en sånn flott plass, et paradis førr både litn og stor! :o)
-klæm-

Anonym sa...

Så flott dere får det! Det spisebordet dere fikk med på kjøpet er nydelig.
Tror faktisk ikke jeg ville ha valgt hvitt på det huset, synes det blir litt skjærende mot skogen i bakgrunn. Men nå er det jo dere som skal være der, og smaken er jo heldigvis forksjellig:))

Ha en flott uke:)

Marthe L sa...

Kjempefint har det blitt! Du er utrolig flink- veldig kult med ulike pasteller. Håper vi kommer oss en tur ut i sommer også! Klem fra Oslo.

MittLilleHjerte sa...

Så fint dere har fått det på Slettjord gård! Idyllisk med andre ord!:)
Ha en fin kveld!:))
Klem Janne

Anonym sa...

Veldig koselig at du blogger om interiør,for du er bare flink til å få det lekkert rundt deg :)

Molly & Meg sa...

Sååå koselig det ser ut :)))

Kari sa...

Det er så gøy å følge med på oppussingen. Fikk nesten hjertet i halsen da jeg leste at kjøkkenet skulle byttes ut. Heldigvis falt det til ro da jeg leste videre at du skulle bevare den gamle turkise benken. Helt sikker på at dere kommer til å få ett sjarmerende og funksjonelt kjøkken. Gleder meg til fortsettelsen...

Kari :-)

Kari sa...

Fikk nesten hjertet i halsen da jeg leste at du skulle bytte ut kjøkkenet. Heldigvis roet det hele seg ned da jeg leste at den gamle turkise benken skulle bevares. Den er jo bare så sjarmerende. Er helt sikker på at dere klarer å få til ett både sjarmerende og funksjonelt kjøkken. Gleder meg til å følge oppussingen videre.

Kari :-)