lørdag, desember 22, 2012

Vinnere

Julestria kom å tok meg, så her kommer trekningen-sent men godt :)
Jeg sender mail til vinnerene i løp av kvelden.
Christine

Første julegave nr 1 er en
Sort Circolo fra Dolce Gusto. Denne kaffemaskinen har hele 30!! forskjellige drikkvarianter å velge mellom. Blant annet: cappuccino skinny light,  Latte Macchiato skinny light og Latte macciato unsweetened. Min favoritt er den gule Aroma kaffekapselen, perfekt kaffe til min frokost.

Vinneren ble: Gro Sofie


Julegave nummer 2 er:
Braun Silk-epil 5
En epileringsmaskin som gir ekstra skånsom epilering og optimale resultater. Jeg har en i kofferten når jeg skal på ferie om to strakser.
Vinneren ble:HILDE K



Julegave nr 3
AGA Snow White Aqvia kullsyremaskin
Helt super maskin som er "skyld" i mye av mitt vekttap denne høsten. Jeg drikker masse vann og saft, men det er lettere å drikke store mengder når det er litt kullsyre i synes jeg
Vinneren ble: Stine Gunn



Julegave nr 4
Braun Barbermaskin

"Series 5 er en stilren og lett barbermaskin som er god å manøvrere, samtidig som den er robust og slitesterk. Barbermaskinen er utstyrt med en rekke tekniske funksjoner for maksimal ytelse og komfort. Den nye FlexMotion teknologien gir nærmere kontakt med hudoverflaten uten ekstra press mot huden, noe som fører til en mer effektiv barbering og mindre risiko for hudirritasjoner. Det mekaniske overføringssystemet gir styrke og maksimal kutte-effekt, selv på vanskelige områder. Doble blader kombinert med en integrert oscillerende trimmer fanger opp flattliggende, korte og vriene hår, selv i vanskelige områder som nakken. Individuelle bevegelige knivblader vil selv tilpasse seg de minste konjunkturene i ansiktet, og det 40 grader vridbare hodet navigerer enkelt over store områder". 
Vinneren ble: zubey-oe


Julegave nr 5
Celine og jeg har sovet oss gjennom 4 flotte forskjellige puter på Jysk. Den vil likte best er en memoryskumpute med kjølende gele. Helt nydelig! 



Type: Memoryskumpute
Størrelse: Bredde: 40 cm, Lengde: 60 cm, Høyde: 11 cm
Fyll: 100% memory-skum
Trekkmateriale: 55% polyester/45% bambus
Farge: Hvit
Vaskeinstruksjon: 40°C
Miljø- og helsemerking: Oeko-Tex
Egenskaper: Kjølende gele
Pakket: Pappkasse
Ytterligere info: Pute med et topplag av kjølende gele. Skumkjernen fjernes før vask.
Standard: EN 12521, GB 18401 B

Vinneren ble: isabelle




Julegave nr 6
Elektrisk tannbørste fra Colgate


"Colgate lanserer nå den helt nye og revolusjonerende elektriske tannbørsten ProClinical A1500, som er en del av en ny og avansert serie på markedet. ProClinical A1500 er intelligent nok til å tilpasse tannpussingen selv, ettersom tenner og tannkjøtt bør børstes forskjellig. Dette er ukjent for mange, som pusser med samme hastighet og teknikk uansett hvilke deler av munnen som børstes. Lik pussing i hele munnen rengjør ikke effektivt og medfører risiko for hull i tennene og problemer med tannkjøttet."

Vinneren ble: Marit



Julegave nr 7
Et sett med hårsløyfer fra hvitstilbutikken.
Vinneren ble: Bente



4 comments:

Divamamma sa...

Gratulerer til vinnerne :-) Heldige :-)

Anonym sa...

Tjohooo :)) Ser ut til at æ kan vente mæ en mail fra dæ snart !!!
Klem fra Hilde K :-))

Anonym sa...

Lurer på om det er flere som heter Gro Sofie her. Hvis ikke får jeg kanskje en mail, jeg også. Hurra nå ble jeg utrolig glad! Hilsen Gro Sofie :D

Anonym sa...

Hei! Har du sendt ut mailer til vinnerne? Tror nemlig at jeg vant, men har ikke hørt noe.