Om Christine

Min historie:
Jeg- som skriver hvitstil.com er Christine. Jeg er 34 år og har blogget i 5 år på hvitstil.com. Da jeg startet opp bloggen så livet helt anderledes ut. Jeg var nygift, jobbet som legemiddelkonsulent og hadde kjøpt hus som skulle pusses opp på Nesøya. Bloggen ble startet for at mamma og pappa i Nord (i bloggen kaller jeg mamma for Mor i Nord) kunne følge med hvordan det gikk med oss sørpå.
Vi pusset opp huset vårt på Nesøya og det tok ikke så lang tid før to skulle bli til tre, og plutselig var vi en familie. Celine ble født i 2008.
Desverre gikk det bare noen uker fra hun ble født til min pappa døde, brått og uventet. Jeg fikk en voldsom hjemlengsel og ønsket å være nær mine etter at jeg mistet pappa. Vi gikk noen runder med oss selv-husbonden og jeg, og så bestemte vi oss for å prøve oss nordover. 
Husbonden fikk en super jobb og jeg møtte mennesker som sammen med meg/oss tok sjangsen og startet opp en egen interiørbutikk i Narvik. Celines Hus. Vi kjøpte hus i Narvik etter å ha bodd på mammas hytte i endel mnd. Samtidig dukket det opp ett landsted- der ingen kunne tru at nokon kunne bu- som vi ikke kunne la gå fra oss. Det var peise gammelt og vi har kjøpt oss arbeid for livet-men hva gjør vel det når det er nettopp der vi finner roen.
Interiørbutikken ble en dyrkjøpt erfaring, men man lærer av sine feil. Hvis jeg noen gang skulle komme inn på tanken om å åpne butikk igjen, så blir det helt alene. Nok sagt. Innimellom har jeg rukket og blitt politiker. Jeg sitter i bystyret i Narvik og i Formannskapet. Nå har jeg vært i permisjon hele mitt første politikerår, men nå skal jeg snart på banen.
På høsten i fjor ble familien på tre til en familie på fire. Nydelige Isabella runder nå snart ett år og jeg koser meg med henne. På hobbybasis skriver jeg innimellom for både aviser og interiørblader. I tillegg har jeg en bitteliten hårsløyfebutikk på epla.no.