søndag, juni 12, 2011

Hopp i havet

Vi kom til Oslo i går og så at vi plutselig hadde to timer ledig før vi skulle møte lillebror. Vi kastet oss rundt og dro på Hopp i Havet med Celine, og det var stas. Hun var litt redd, men med Husbonden på slep gikk det fint.


De hadde eget lekeområde for barn under 3 år, og det store område var for alle andre barn. Jeg så noen gutter som nok var 13, og det er klart at deres lek er litt i tøffeste laget for Celine.På generelt grunnlag vil jeg si det var fantastisk. Masse trampoliner, klatring, ballrom, tuneller- sånt som barn elsker. For min del fantkrykkene og jeg en avis, en god kopp kaffe og en softis. Perfekt for alleMå også nevnes at Husbonden (som jobber som byutvikler i Narvik) fant eieren av stedet og snakket varmt om Narvik og den vannvitige utviklingen vi har i byen....Og at Narvik kunne trenge ett lekeland som dette.

Etterpå suste vi rett til vår favoritt Village Tandoori. Overgangen fra hopp i havet til indiansk var ikke grei med Celine. Hun ville klatre på det som var å klatre på, og det hele endte med knall og fall og en tur på Volvat. Det er fint med henne nå, men vi har måttet vekke henn gjennom natten for å se at alt går fint.
Dermed tror jeg morningens tur på tøyenbadet utgår og hvile før flyturen hjem inngår!

christine blogger fra Thon hotell opera

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Christian Frederiks plass,Oslo,Norge

3 comments:

det hvite hjerte sa...

<3

God tur hjem!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Håper det går bra med frøkna, og håper dere får en god tur hjem! :D

Lisa \ Eliver sa...

åh, på "hopp i havet" var jeg ofte med min sønn Axel da vi bodde på Grünerløkka. Fantastisk flott lekeland!