onsdag, juni 01, 2011

På spiskammerset

På Slettjord er det ett gammelt spiskammers innenfor kjøkkenet. Det var en av de tingene jeg virkelig falt for på dette stedet.
Jeg fikk nettopp nye varer på Celines Hus fra Rice og synes de søte boksene passet perfekt på hylla.

Ikke akkurat verdens beste fotokvalitet, men man får da ett inntrykk. Dette rommet skal stort sett få være som det er, men jeg tror jeg vil bytte benkeplate når vi fikser opp kjøkkenet til neste sommer. Vi har måttet slakke ned tempoet på oppussingen fordi jeg ikke fungerer optimalt lengre. Heldigvis har jeg de to snilleste jenter som har steppet inn og tatt seg av butikken, sånn at jeg har fått tatt det litt med ro..... Tusen takk for det!


Jeg måtte ta med dette bildet av husbonden som klipper gresset med den gamle flymoen. 
Fotograf: Celine

6 comments:

Solveig Marie sa...

For et nydelig lite spiskammer:) Skulle ønske jeg hadde noe slikt. Kanskje en gang i fremtiden hvis drømmen om å få oss et lite småbruk går i oppfyllelse:)

Ha en riktig fin onsdag:)

Cecilie sa...

Såå koslig med spiskammers! Det står høyt på min ønskeliste når vi skal bygge oss hus. :)) Så kjekt at du har fått noen til å ta seg av butikken for deg. Viktig å ikke slite seg helt ut, og ikke minst viktig å ta vare på seg selv oppi det hele! :)

Ønsker deg en fin dag ;)

Anonym sa...

Looking good Preben!

Tove `blogg verden sa...

Hærlig med spisskammers :) Det har vi også i vår hytte ( som er fra 1952) ! Vi har ikke plass på kjøkkenet til noe, så spisskammerset er gull verdt!!!
Ha en flott lang helg og ta vare på deg selv og skatten i magen !
Klem Tove

Heidi sa...

Gammeldags spiskammers må være selve drømmen! Kjempefine bokser du har :)

vibeke sa...

så koselig spisekammer og herlige bokser..


klem..