tirsdag, juni 21, 2011

Mammalyx, kjæresteri og en ferdig rammevegg

Maskineriet til Fru Bussoli går ikke helt for full maskin for tiden. Kroppen er skranglete og jeg har funnet ut at jeg må gire ned og ta livet litt roligere. Og det har jeg gjort. Jeg har  rett og slett booket meg  inn på spaSpa by Mikkelborg og fått med den deiligste aromamassasje ei sjel kan drømme om. Helt spesielt tilpasset for kommende mammaer :) Anbefales!


Og når min lillesøster i tillegg er kommet hjem fra medisinstudiet sitt og tar seg av Celine, da blir det tid til litt ekstra kjæresteri for Husbonden og meg. I går var vi på date-kveld. Først sjekket vi ut den nye(!!!!!) cafeen i Narvik som heter IEAT og etterpå var det kino. 
For en lyxdag!!

For noen uker sien var rammeveggen vår ferdig, jeg har rett og slett glemt å vise bilder, så her er den.


Først målte jeg opp ett rektangle på veggen med maskeringsteip og etterpå tegnet jeg rundt rammene på papir og plasserte dem rundt i rektangelet. Bildene ser mye ryddigere ut nå, enn det de gjorde når jeg hadde hengt dem fritt rundt på veggen. Alle rammene er forskjellige, men hver og en er sprayet hvit i samme farge..


Christine

PS: husk støvsugeren i forrige innlegg

5 comments:

Tove sa...

Jeg har også en sånn vegg :) Et lite tips om bildene stadig bli skeive, bruk skolelim! Perfekt! Det er enkelt å få av om du skal ta bort bildene også. De som bodde her før hadde brukt dobbelsidig teip, og det var ikke lett å ta bort.. Her tror jeg bildene blir skeive pga flere dører på samme vegg, slik at det blir rørelse.

Stine sa...

Hei Christine

Vi har akkurat kjøpt oss hytte i Stavern og nå blir hele hytta malt hvit i alle rom. Vekk med all furu!! Jeg har fulgt deg en stund og blitt inspirert av den hvite stilen din. Det hadde passet perfekt med en hvit støvsuger:-)

Hilsen Stine

Villa Creme sa...

Bildet av en stolt pappa med stor-fangst i midten der er min favoritt! Nydelig vegg:)

Bente sa...

Så herlig med massasje og kjærestekveld:o)
Håper du får flere slike dager, det trenger man.
Klem

Rock'n Roll Ballerina sa...

Fin måte å organisere bildene på. :)