Toastloff til lørdag
Vanlig brød til hverdags.
Min erfaring med maskinen er at brødene blir best resultat på hvis man holder seg til at halvparten av melet skal være hvetemel. Jeg pleier å ta utgangspunkt i heftet som alltid følger med maskinen og ut fra mengdene med veske og mel dikter jeg opp mine egene brød. På maskinen jeg har i dag kan jeg lage tre forskjellige størrelser på brødet. Jeg bruker aldri den største størrelsen på natten- fordi jeg er redd det kan heve over kanten og ramle deig ned i stekeelementet.
Da er det bare å prøve seg fram. Vanskelig å legge ut en spesifikk oppskrift siden maskinene har så forskjellig størrelse. Ta utgangspunkt i din maskin sitt oppskrifthefte og lag ditt eget brød. Prøv de første gangene på dagtid- så du kan følge med.
Christine
4 comments:
Den brødbake maskinen har eg tenkt på fleire ganger;) nå fekk eg berre mere lyst på det:)
Ser så deiligt ut med alltid ferskt brød.
Fine helg til deg!
Klem Siv Mette
Nå fikk jeg lyst på brødmaskin! :D
Åh - det såg godt ut! Kva slags maskin har du?
Janne
Hvilken sort brødbakemaskin har du?
Hilsen Wenche:-)
Legg inn en kommentar