søndag, mai 06, 2007

Guffent vær.....


Har kost meg og lest herlige blader i helgenDisse krydderplantene kjøpte vi hos en gartner. 200 kroner for 10 planter. Kjøpte på samme sted i fjord, og de stod så fint hele sommeren!


Tidligere i uken la vi rulleplen i hagen. Kommer tilbake med bilder når jeg er ferdigplantet og pyntet.

9 comments:

Anonym sa...

Takk for titten! Du har det så lekkert i hjemmet ditt! Og nå ser det ut som om hagen også skal få "bli ny" Dette blir kjekt å følge meg på! ;0)

Anonym sa...

Skikkelig dritt vær hos oss også i dag, vi har hatt sommer hele uken, men i dag blåser det og regner...

Kos deg med bladene dine!

Interiørhuset sa...

her er det ikke det flotteste været heller..men da kan man jo kose seg ekstra godt inne,med god samvittighet. Blader er viktige=) Håper du koser deg masse og får masse inspirasjon=)
Ha en fin uke.

Hulda sa...

Jeg kjøpte det nye Rom 1 2 3 i dag, og Allt i hemmet. Skal kose meg med de utover uka. :) Her har det vært fint vårvær, har vært på tur i dag.

MODERN COUNTRY sa...

Ser dere har holdt på litt og ja. Ja er det ikke deilig å få orden på hagen? Det blir jo så mye koseligere å sitte ute da : ) Jeg driver å gror litt krydder selv og det er så deilig med fersk når man skal lage salat, det smaker mye bedre da :) Ja, vi har hatt det litt dråligere med været vi også, og i går kveld begynte det å pøsregne her og det er meldt regn ut hele uka! Vel, jeg får gjøre som deg og kose meg inne med noen blader :) Ha en fortsatt fin Mandag!

n o r d i n g å r d e n sa...

Å så härligt att bara rulla ut gräsmattan! Det var bra pris för såna härligt frodiga örtväxter!! Fint de stod i lådan där!

Ja, visst är det mysigt att bara ligga och läsa inredningstidningar, de skulle jag kunna ha som heltidsjobb ;)
Mari.

Anonym sa...

Åh vad det ser härligt ut med kryddor! Oh billigt var det ju också! Jag borde också fixa till en lite kryddträdgård... /Terese

K sa...

Takk for titten i bloggen!
Lykke til med hagen i sommer. Skal kose meg masse med hagearbeid jeg også.

Hem och Lycka sa...

Å, vilken vacker blogg du har! Det är sällan jag faller pladask så som jag gjorde nu.. Får jag länka till dig? Kram!