torsdag, juni 28, 2007

Pynt til hagen


Jeg har kjøpt et båt-ratt som jeg skal pynte husveggen med i hagen. Først må det males litt. Kjøkkenet er også ferdig nå. Kommer snart med bilder. Har akkurat fått på benkeplata, nå må jeg bare finne ett passende sitat til veggen.

Tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner i forbindelse med bryllupsdagen vår. Peonene blomstrer fantastisk fint i stuen!

12 comments:

Lottemor sa...

Ååå... det er så fint med peoner!!! Det er en av mine yndlingsblomster.

Trude sa...

Følger med i spenning på kjøkkenet,gleder meg til å se.Blir fint det rattet...i hvitt da eller?Håper du har det fint (",)

Lynetmor sa...

Blir spennende å se kjøkkenet :-)
Ha en fin kveld :-)

Interiørhuset sa...

åhhh....så spennende det blir å få se kjlkkenet ditt når det blir ferdig=) Ett lite tips hvis du er ute etter sitater er å sjekke linken; www.sitater.no der finner du mange flotte og kjente sitater=)

Det blir flott med det roret på veggen=)

elin1976 sa...

Så flott roret er. Jeg har også alltid hatt lyst på et slik. Flotte og dekorative:O)

n o r d i n g å r d e n sa...

Å vilken läcker båtratt, den kommer bli jätteläcker i vitt! Ha en bra helg!! Mari.

Silkeline sa...

Venter i spenning på bilder fra kjøkkenet ditt! :):) Gratulerer så masse med bryllupsdagen som var! Peoner er nydelig ja...og så lukter de så godt!:) Fint med roret på veggen også... Ha en finfin helg!

Hulda sa...

Så artig med det båtrattet, det blir nok fint i hagen.

MODERN COUNTRY sa...

Gratulerer med bryllupsdag! Helt nyyydelige pioner! Og så var rattet du fant deg til veggen artig :) Så mange ting man finner rundt omkring som er superflotte til dekorasjoner :) I går satt jeg og snakka med broren min og så viste han meg en stor tørket og spesiell formet kvist. Han var helt fasinert av den og har satt den på pynt i stua. Herlig :)
Ville bare stikke innom jeg og ønske deg en flott helg og si at alt er bra her Øst i Norge :) Koser meg nå og gleder meg til i morra. Kommer tilbake med flere bilder og nye historier snart! Masse klemmer fra Aina :)

Drømmen om en eplehage sa...

Gratulerer med overstått bryllupsdag!
Peoner er en av mine favoritter også. Fra de lovende knopper til de saftige overmodne. Går og ser til mine hver dag og håper de skal slå ut i full blomst snart.

Gleder meg til å se kjøkkenet ditt! :)

Anonym sa...

TØFT!

Håper vi får se den på veggen også, ferdig malt?!

Gleder meg til å se kjøkkenet!

Astrids nr.2 sa...

Gratulerer med vel overstått bryllupsdag. Har selv ikke hatt min første ordentlige ennå siden vi giftet oss i desember 2006 (vært kjærester siden 1983!!) Peoner er flotte. Spesielt de tykke og fyldige. Fin blogg du har, men masse fine bilder og gode tips. Skal nok innom denne sida mere.