torsdag, juli 05, 2007

Snille foreldre......

Mamma og Pappa var på besøk før helgen. Mamma hadde med seg masse gaver. Tenkte jeg skulle vise dem frem. Først to skilt som jeg skal henge i hagen.

Denne store krystall pokalen. Straks det slutter å regne skal jeg fylle den med jordbær og innvitere noen på besøk! tipper jeg får seks kurver bær i. Den er kjempestor!

Så disse bøkene. De skal jeg koooooooose meg med i sommerferien!

Pappa kom og med noen gode tips. Vi hadde egentlig tenkt å slipe ned terrassen. Den var helt sort og møkkete! Kunne ikke engang se kvisten i terrassebordene. Pappa mente vi kunne bruke en terrassevasker og få det helt rent med RENT VANN!
Vi hastet bort på Smart Club og kjøpt en slik en.(Vi var heldig, for den var på tilbud) Og sjekk resultatet:


Tusen takk- begge to.

7 comments:

Interiørhuset sa...

for noenn nydelige gaver du fikk! Sukk de bøkerne står på min ønske liste!

Lynetmor sa...

Så mange fine gaver du fikk :-)
Og den terrasse vaskeren var jo bare helt suveren !

elin1976 sa...

oi jøye meg for et reultat. Tror jeg må vise dette innlegget til min mann. Jeg pleier å stå med høytrykk spyler slik at flisene flyver. Denne virket super. Bøker og pynt var nydelig. Snill mamma:O)

Anonym sa...

Vilka fina presenter!
Förstår att Du är glad åt dem!Toppen att Ni kunde få rent trallen på uteplatsen med terasstvätten! Den sliter dock trät en del så använd den inte för flitigt och låt trät torka ordentligt innan ni efterbehandlar det. En terasstvätt är bra att ha och den brukar fungera bra på stenplattor också.

MODERN COUNTRY sa...

ÅÅÅÅ!!! Så mye flott du har fått i gaver!! Det er jo helt fantastisk så mye fint. "The French Inspired Home" kjøpte jeg meg jo for en liten stund siden og har bare hatt så mye glede av den. Massevis av med inspirasjoner :) Boka til Toppen så jo også veldig vakker ut. Fortelle gjerne me rom den når du har lest litt :)

Anonym sa...

Så fin blogg du har og så fine skilt du har fått med "Garden" og "Herbs". Kan jeg spørre om hvor de er kjøpt? Spesielt interessert i "Herbs" skiltet... Svarer du evnt. bare her. Tusen takk og fortsatt god jul! Mvh Line

hvitstil.com/Christine sa...

Hei anonym
Mener mamma sa hun hadde fått tak i det på lampebutikken i Narvik. Tror den heter lampehuset, ligger i alle fall i kongensgate.