torsdag, oktober 11, 2007

Nye vinduer- med karmer

Hos pappa og mamma fikk vi nye vinduer i innflyttningsgave. De gamle vinduene var veeeeldig gamle og det blåste nesten rett gjennom. Nå er det lunt og varmt i stua. Og vinduskarmer fikk vi satt inn også. Det savnet jeg. Her er noen bilder fra stuen.


Denne stolen i bildet over er egentlig grunnen til jeg startet med blogging. Drev og søkte etter en gammeldags stol, så kom jeg over Karnas blogg, med bilde av hennes stol- og jeg var hektet! Takk Karna:) For stoltips og blogging!Sofaen er IKEA. Den er jeg storfornøyd med. Trekket går rett i vask når det har vært småtasser med sjokoladefingre på besøk......

På gardinbåndene har jeg nå sydd på hvit silkebånd. Synes egentlig de ble litt tynne, så jeg skal finne noen bredere.

13 comments:

Vangen sa...

Kjenner til at det er trekkfult med gamle vinduer ja. Godt med nye før babyen kommer:)Sparet sikkert på strømmen og. Kjempe fin stol du har. (Vil gjerne se flere bilder av stua;) Og sofaen er det Ekeskog? Vurderer å kjøpe den,har så lyst på HVIT soffa!:)
Ha en god helg!

Karna sa...

Lik stol og lik sofa som meg ser jeg...fin smak du...HA HA HA

Kjempe fine rammer også, og blomsterpotte!

Takk selv, for bloggen din!

Hem och Lycka sa...

Å vad fina bilder! kram

Anonym sa...

Bloggen din er kjempekoselig!!
Har vært innom her flere ganger og fått inspirasjon... nå har jeg laget mitt eget "bilde" på lerret ved bruk av spraymaling og blondestoff... TUSEN TAKK for inspirasjon!!

Ha en fin helg!!

Skatan sa...

Vilken härlig blogg jag snubblade in på! Trevlig kväll önskar jag dig : )

/Skatan

Morslillepia sa...

Flott blogg du har, og veldig god smak. Elsker selv det hvite og lyse og blir stadig inspirert av siden din.

LantlivsAnette sa...

Åhh så fint du har det..och vilken tur att du hittade stolen på en blogg !!
Kram Anette

Loise sa...

Trekkfulle vinduer er godt å få skifta ut, her eg leiger no bles det bokstavlig talt inn mellom karmen og vinduet.. og straummålaren spinn i god fart:-( Ser lekker ut den stolen din, og lampen i bakgrunnen er no berre rå, spesielt for ein pleksielskande tulling som meg *ler*..

Anonym sa...

Flott blogg du har. Ble inspirert selv om jeg ikke har denne stilen selv. Og det er jo bra :-)Keep up the good work!

En inredoholic sa...

vilken fin sida!! Jag är ny i bloggvärdlen och hittade precis din sida. Nu ska jag titta lite vidare på den.Besök gärna mig om du har tid o lust...

Må så gott!

MODERN COUNTRY sa...

Ditt hjem er bare så vakkert!! Ja, og i tillegg er du kjempedyktig til å dekorere, flott stilmiks!!

Aina

Nostalgia sa...

Tusen takk for tipset;) Jeg leter også etter et par slike stoler!

vakkert rent og hvitt, en fredelig atmosfære.
Lykke til med babyen som kommer - det kommer til å bli hauger på hauger av babytøy, det finnes jo SÅ mye fint til små jentebabyer:):)

Marthe sa...

Hei.

Jeg skal om ikke lenge innrede min nye leilihget,og nå har jeg kommet over din blogg. Ett fantastisk fint hjem har du,å jeg må si jeg blir inspirert!
Sofan du har ser jeg det er en del andre bloggere som også har,og jeg tenker tanken på og skaffe meg en selv,men er litt usikker. IKEA har jo flere utgaver av EKTORP sofa,og jeg tenker på å skaffe meg sovesofan da jeg har hørt at den"vanlige" sofan kansje kan være en anelse mindre (lavere sitteputer og ikke like kraftig som sovesofan),men også fordi det er praktisk. Har du hørt noe om dette og hvilken utgave har du? Også var det trekket da (jeg er kansje litt pirkete)!?? Må du stryke trekket for hver gang du har vasket det? Jeg er litt redd for at trekket kansje kan bli litt skrukkete, spes. nede med bena på sofan.
Jeg ser jo at du har en hel del med møbler fra Ektorp serien og da er du jo sikkert fornøyd,men da har du jo også en del erfaring :)

Ønsker deg en god helg fra meg i Nord