torsdag, januar 03, 2008

Til babyrommet og "julen er over mat"


Jeg har laget et bilde som skal henge over sengen med navnet hennes på. Det vises ikke på bildet, men stoffet er lyst rosa med hvite små prikker!


Jeg hadde kjøpt bladet bolig pluss her om dagen, og leste om hvordan jeg kunne lage en kjedelig IKEA klokke (http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10098987) om til den klokken jeg selv ønsket. Hadde vært på jakt etter en klokke til babyrommet, så jeg satte i gang. Synes den ble fin, selv om tallene ble litt på skakke!


Etter masse ribbe, pinnekjøtt, ryper og alt mulig slags god julemat er det deilig med litt januarmat! Har laget en deilig kyllingsalat i dag!

9 comments:

liven sa...

Hei, For noen søte ting:) Så den klokken i boligpluss jeg også og synes det var en god ide. Da får du din personlige vri. Ha en fin kveld:)

silje-sin sa...

Hei,og godt nytt år! Så nydelige ting du har laget til babyrommet! Når har du termin? Jeg har selv ei lita jente på 5 uker,hun ligger i sofaen ved siden av meg og sover nå:) Lykke til med fødsel og alt, du har en flott tid foran deg:) klem fra silje

Metteflette sa...

Så herlige ting til babyen :-) Gøy å ordne sånne ting før vidunderet kommer! God helg til deg!

Grannylovestoknit sa...

Så søte ting du har laget til babyenta som er ventet! Nydelig navn dere har valgt ut; jeg har selv en datter på 11 år som heter det samme.
Salaten så også fristende ut! Det blir mye mat i julen så godt med litt magrere dager framover nå.
God helg!

Trude sa...

Heisann,så flotte ting du har laget. Sjarmerende at tallene er på skakke synes jeg da...ingen har lik. Søtt skilt. Håper du har det bare fint...ikke lenge igjen nå. Sender deg en mail iløpet av helgen...mye som skjer her (",)Klem

Donnas Verden sa...

hei hei, skiltet var nydelig! Det blir fint på barnerommet. Vi venter baby vi også, på slutten av denne mnd. Men det blir babyrom i blå toner hos oss:)

Lykke til!

Lene sa...

O, yess! Det var lurt! Tror jammen jeg skal tromme sammen pasta/kyllingsalat til middag her og i dag. Supert med ferske rundstykker til. Takk for tipset.

Og så mye annet fint og koselig du viser her inne. Neimen ikke sikker på om jeg har vært her før, men linker deg - og kommer igjen :)

Ha en fin dag :)

Lene sa...

Jo, ser at jeg har vært her før. Men da finner jeg deg igjen ;)

Anita sa...

hmm! Tror jeg må få tak idet bladet je!! Er så mange som skryter av det!!
Så moro å pusle med sånt i ventetia! Når har du termin???
Spennende å følgew med vet du!!
KLem Anita