tirsdag, juni 24, 2008

Nye spisebrikker

Jeg har brodert nye spisebrikker i dag. Seks stykker til de voksene og en egen til Celine. De er brodert på hvit bomullsbrikke med sølv-metall tråd! Det ble en Kitty figur til Celine, fordi hun fikk en ny "Hello Kitty"bamse av Mor i Nord i dag. 


Voksenbrikkene broderte jeg B for etternavnet vårt på. Disse er til spisestuen. I morgen skal jeg lage servietter som passer til!Mamma hadde bursdag i går den 24. Disse brikkene lagde jeg til henne.

I dag den 25. juni har jeg og mannen min vært gift i 3 år. Tiden går fort!

Dette bildet brukte jeg på siste siden av takkekortet etter bryllupet. På siden foran var akkurat samme bildet tatt forfra.
Det skulle symbolisere at vi gikk videre i livet sammen. :)
5 comments:

Anonym sa...

Wow, så mye fint du har laget i det siste! Må innrømme at jeg er veldig nyskjerrig på hvilken Brother-maskin du har kjøpt. Synes i allefall resultatene var helt supert. Helt fantastisk alt den maskinen kan brukes til å lage.
Og du er jo bare så kreativ :o)
Hilsen Renate

Nicoline sa...

Flotte spisebrikker ! Lekkert med den sølvtråden. Artig detalj til takkekortet. Vi skal gifte oss til neste år og mange detaljer allerede er oppi hodet mitt. Laget meg lister allerede jeg når jeg finner ting eller ideeer.

Hilsen Nicco

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

flotte spisebrikker du har laget, og kortene var fine !!
Likte den veggen du har laget med sytråd !! Du bobler vel over av ideer med den nye maskinen !

Ha en fin uke videre :)

Linda sa...

Så mye fint du lager! Må innrømme at jeg ikke visste at det fantes en slik maskin... Hmm, kanskje noe å ønske seg til neste bursdag?
Ha en fin kveld.
Hilsen Linda

the Folding chair sa...

Hei igjen,
sitter her og kikker på bloggen din, og ramlet innom dette gamle innlegget. Åh, så misunnelig jeg ble på denne Hello Celine brikken du har laget! Kunne du tenke deg å lage en på bestilling? Med Hello Stella ?

Takk for masse inspirasjon her inne!
Natta klem fra Stavanger :)