søndag, november 28, 2010

Ull tips

Mor i Nord hadde fått med seg ett innslag på God Morgen Norge om barn og påkledning i kulden. De snakket om at barna ikke burde ha bomullstrømpebukser, men heler bruke ullstilongs og ullsokker innerst. Vi burde også bytte ut bommulstrusa med en ulltruse, eller rett og slett droppe trusen på barna, for den gjorde at de ble veldig kald på stumpen. I utgangspunktet kjenner jeg til alle rådene, men jeg skal innrømme at Celine som regel har på seg vanlig bommulsstrømpebukse og vanlig truse.

Innslaget fra God Morgen Norge kan du se her.

Flaks for meg tar Mor i Nord slike innslag veldig alvorlig og på fredag ble det avlevert ikke mindre en tre handleposer med ullundertøy til Celine. Tusen millioner takk.

Jeg håper nå at Tv2 GodMorgenNorge lager ett innslag om hvor viktig det er men en god og varm Canadian Goose jakke (helst en rød en.....)
Ha en deilig første søndag i advent.

Christine

21 comments:

Tora sa...

Så snill "Mor i nord" er, kjempekjekt med masse deilig ull å velge i! Vi bruker alltid ull innerst på snuppa gjennom vinteren, oghun er bestandig så god og varm.Er kjempefornøyd med Janus- ulla.

Får håpe nissen er snill med deg og at det ligger noe tykt, varmt og rødt under treet ;)

Ha en fin søndag!

Tora

Anonym sa...

Sånn skal det være:):):) lykke til med jakka:) god søndag, Elisabeth

emblas-kanel sa...

Ja, ull er viktig å ha innerst. Silke er også bra. Det har den egenskapen at det varmer når en er kald, og kjøler når en er varm. Får krysse fingrene for et "Canadian goosejakke" innslag i TV.
Klem fra Eva

Livets små øyeblikk sa...

Et kjempegodt tips, så et lignende innslag (tror også det var på God Morgen Norge) for noen år siden, og har sluttet helt med bomull på vinteren:)
Og jeg håper også innslaget om rød Canada Goose kommer;-)
Ha en fin første søndag i advent.

Kathrine 'Glimt' sa...

;) hihihi...
snille mor i nord!

Mamma sa...

Ull er superbra! Tulla bruker bare strømpebukse i ull fra Nøstebarn, den er så god og myk! Kan bestilles på nettet, anbefales!!

Red Hobbitt sa...

Ull er tingen. Her er det over og ut med bomull for lenge siden. For ungene (som nå er så store at de må tvinges på stillongs), er ull mye mykere og merkes mindre at det er på. I tillegg til at det varmer.
Men på en annen side: Vi er da vokst opp med bomull innerst og ullbukser utenpå og har absolutt overlevd og det uten plager.
Kos deg på denne første søndag i advent i nytt hus.

Bjørg 47 sa...

Hm......Takk for tipset, det er jo snart jul og da blir det nok ull, ja. siden jeg er mormor til en på snart 1 og snart 3, og barnehagebarn. Ha en flott novemberdag.

Fru Fjeldhammer sa...

Hehe... må smile... er det ikke god grunn nok til at du bor i nord til å kjøpe deg en slik jakke!? *S*

klme

Ida sa...

Ja, ull er fantastisk, men alle har ikke hud til ull direkte på kroppen desverre... Selv klør jeg så jeg fryser med ull direkte på meg, derimot en blanding av ull og silke er tingen for meg! Så dette er et tips for alle de som er litt alergiske... ull/silkeblanding! Hør i sportsbutikken:-) Klem fra meg!

mummimamma sa...

http://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_pels/canada_goose_pels_dyremishandling

Bare noe å tenke på før du kjøper Canada Goose :)

Unknown sa...

Jepp, ull er gull!
Veldig viktig og ha det innerst både på rumpe og føtter:)
Og så heldige dere var som fikk masse ull, herlig ♥
Hahaha, hadde nok vært kjekt med et slikt innslag og ja... du får sende en mail til TV2:)

Ha en herlig adventskveld!

Klem Line

Tomines hjem sa...

Ha ha herlig!! Så deilig.. Vi kjøpte faktisk ulltruser her om dagen, men med litt skvetteuhell i ny og ne, og vask på Max 40 så sparer vi disse til de kaldeste dagene( altså; Tomine skvetter...) hyl og skrik og skru opp varmekablene hjemme, FRYyyyyyS HELE tiden det har jeg gjort og er nå lykkelig eier av jakken! Mr P ble rett og slett FOR lei klagingen.. Bruk det mot Husbonden, håper det funker!
Stuen din er FORLekker!! Løøøv the sofa.. Suss og R@@

Hos Farmor sa...

Hehehe... kjekt med en snill bestemor :) Ha en flott uke!!
-Martemora-

Anonym sa...

heisann! Kjempedeilig med ull innerst. Har to barn som elsker å ha på seg ull. Et lite tips er Ullrik.no. De har kjempegode klær, spesielt ullrik-luen som som mine har brukt lenge.
Ha en fin dag i nord.
Malinda.

Fregnepetra sa...

"
Jeg håper nå at Tv2 GodMorgenNorge lager ett innslag om hvor viktig det er men en god og varm Canadian Goose jakke (helst en rød en.....)"
LOVE IT.
heldige dere som får sånne flotte hverdagsgaver. NYT din Mor i Nord og ullen :)

Esther sa...

så fantastisk mor du har! Er nok litt som henne, og tar slikt alvorlig(selv uten å sett innslaget før). Nesten litt synd med alle bomullsklærne som blir liggende,men heller det enn at ungene fryser;)

Vibeke / Mammas Hus sa...

*fnise* Skal se at Mor i Nord kanskje overser det innsalget. ;)

Her går det i ULL når det er barnehagedag, godt barnehagen lærer meg. ;) Sokker og stillongs er uansett best for å kunne skifte våte/kalde sokker uten å kle helt av ungene.

Kan Mor i Nord komme innom med noen poser her også, skulle jo gjerne hatt litt mer ull. ;)

Beate sa...

Da benytter jeg anledningen til å slå et slag for de eneste ullklærne som produseres i Norge: http://www.janus.no/default.asp?id=112

theScandinavianMum sa...

Akkurat hva jeg prøver å formidle her i UK også. Lag på lag med bomull hjelper ikke! Man må ha ull når det er minusgrader.
Her går jentene med ull under skoleuniformen!

Klem fra Little Scandinavian i London

Marianne's Blogg. sa...

jeg er avhengig av ull :) mine barn bruker bare ull innerst, fra sokker, stilongs og trøyer. trusa har jeg fortsatt i bomull da... de har enda ikke klaga på kalde stumper, hehehehehe....