tirsdag, desember 13, 2011

Kjøttrull

Da har jeg prøvesmakt min aller første kjøttrull. Det skal sies at jeg bare var assistent på kjøkkenet, men jeg er rimelig stolt likevel. Nå skal jeg igang med å bake opp rundstykker til jul. Jeg deler oppskrift og mitt tidsbesparende tips senere i dag.
Christine

7 comments:

stallnilsen sa...

Kjøttrullen så kjempegod ut.

Ha en fin advent videre, og kos

dæ med baksten, hilsen Lisbeth ;D

Monica sa...

Flink du er:) jeg samler også på sølv til barna og ser du har valgt ut noen av de jeg har so. Dine favoritter) selv har vi opphøyd rose og det har prinsen og, prinsessa samler på martha:) klem

Monica fra Moxas Univers sa...

Åhh.. det er lammerull eller? Det der så kjempegodt ut! Vi har også lyst til å lage dette selv, så nå venter jeg i spenning på oppskriften din :) (Får du deler vel den??) :D

Vanligvis pleier mor i nord (bestemoren til moxamannen) å sende lammerull til oss hvert år. Men i fjor sa hun det var siste gang, for hun orker rett og slett ikke med det lenger.. Og da blir det ikke ordentlig julefrokost for oss. Lammerullen har vært hovedpålegget julemorgen for oss bestandig!

Elins reiseblogg sa...

Den så jo skikkelig proff ut! Vi har igjen sylte og lammerull enda her i huset. Men nå er det meste av bakinga unnagjort. Et par sorter til nå, så er alt i boks. Bokstavlig talt ;)

Miriam sa...

Mmm.. Så deilig ut!! Du er flink ;)

hvitstil.com/Christine sa...

Klart jeg deler oppskrift, må bare få mor i nord til å sende den til meg. Hun var jo tross alt the chef, mens jeg bare er assistent.

Anonym sa...

Håper du vil dele med oss oppskriften på Kjøttrullen:)