torsdag, februar 02, 2012

Tips- kjøp/salg og gi bort

For oss som bor litt nord for Sinsenkrysset er det litt mere "styr" med å bruke kjøp og salg på finn.no. Det tar masse tid å gå til posten og passe på at penger blir betalt og mottatt. Her i Narvik har vi en side på facebook:
Kjøpe - Selge - Bytte - Gis bort - Leie - Utleie - Ofoten


Superenkelt og gratis å legge ting ut for salg og enda enklere å utveksle saker. Slipper å dra på posten og ting kan hentes på døra. Love it! Jeg har stor opprydding og selger og gir bort saker jeg ikke trenger. Sjekk om det finnes en slik side i ditt område eller start opp din egen!

Anbefales!

Christine

5 comments:

Christine sa...

Vi har slik side for Bergen på facebook også. Og faktisk en egen side for barneutstyr og slikt! Det er kjempelurt, og ikke minst gratis =)

Nå er det jo ganske seint på kvelden, så får ønske deg en riktig god natt, og så håper jeg har du får en flott fredag!

Klem fra Christine

Veronica sa...

Hei jeg var plutselig inne på din blogg :) Nydelig blogg, familie og persomlighet! Herlig :) lykke til med alt!

Unknown sa...

En genial side som jeg bruker mye. Istede for å kaste alt gir/selger jeg det på en side på facebook for Askøy/Bergen.. Og møblene går unna kjappere enn finn synes jeg =)

Klem Henriette

Audhild sa...

Disse FBsidene er kjempebra!!
Har også fått solgt unna masse som ikke er i bruk og bare tar plass!
Så finner man jo nye tilg å kjøpe og fylle opp litt igjen og da ;)

Anonym sa...

I Trøndelag har vi flere/mange sånne facebookgrupper; det finnes noen for kun barneutstyr, noen kun for damer (ble så innmari mye bil og bildeler der det var åpent for alle) osv. Lettvindt måte å bli kvitt ting og tang på ja :)