torsdag, mars 15, 2012

Tv-lansering i Oslo

I forrige uke var jeg innvitert på lansering til noen nye tv´r fra merket LG. Lanseringen skulle være hos interiørstylistene Kråkvik og D´orazio, så i utgangspunktet tenkte jeg at dette kunne ikke bli kjedelig. Avsted til Oslo dro Mor i Nord, Isabella og jeg. For at ikke lilleprinsessa ikke skulle bli utslitt av reising dro vi ned dagen før og sjekket oss inn på Grand. Vi storkoste oss i ett vårlig Oslo, med sushi shopping og champagne kaffe. Vi skikkelig storkoste oss. Jeg fikk også tid til å sjekke ut nye HABITAT butikken i Vika.
 Ok- tilbake til tv-lanseringen: Jeg kom opp til det kule studioet til K&D. De hadde stylet 2 tver inn i to forskjellige stuemiljø. Kult! Selve tv var så og si uten kant/ramme så det var kun bilde som hang på veggen. Kråkevik fortalte at "det nye" var nå å kjøpe en kunst instalasjon  også spille det av på tvn i stua.
Over til stylingen:
Kråkevik fortalte meg at de gjerne malte veggen der tv´n hang en tanke mørkere enn resten av rommet.


Selv om jeg synes styligen var superkul var det ikke det som imponerte meg mest. Nå kan det kanskje hende at jeg ikke har så peiling på tv funksjoner i vanlige tv , men disse tver hadde:
*pointer som fjernstyring. Altså ikke en dillion knapper på fjernstyringen, men den fungerte nesten som en slags mus/laserpenn på skjermen.

*trådløs sending- Husbonden kan se på sin  super duper gørre golf, mens jeg kan sitte i samme rom å motta signaler fra tv på min ipad og se på en annen kanal med viktige nyhetssendinger Sinnasnekkern.

*tv uten kant- me love!
Supergøy var det også å møte bloggdronningen Anette med bloggen Anettes Hus. Av de bildene som ble tatt av oss to synes jeg det var ett veldig beskrivende bilde i bunken.

Søteste Anette fikser i vei på Fru Bussolis ugreie hår. På kort tid rakk vi å legge artige planer sammen. Vi skal møtes igjen <3

Skikkelig fin dag hadde jeg i Oslo. Det sure med å være med på en slik lansering er at jeg må reise hjem å se på min gamle tv med brede kanter og tusen knapper på den svarte fjernkontrollen. Før var den fin nok, men da viste jeg jo ikke bedre!!!

Christine12 comments:

Hege sa...

Åhh - slik tv vil jeg også ha!!
Takk for gode tips på bloggen, alltid like kjekt å komme innom :)

mo9ca sa...

My god...
Skulle nok ikke lest dette blogginnlegget nei, for nå skuler jeg bort på mitt sorte tv, med 10 cm store kanter rundt hele tv'n, og den "nette" fjernkontrollen med en drøssevis av knapper... Tv'n blir nok ikke helt den samme etter dette innlegget nei... Så takk for det...


Neida, helt ærlig, denne tv'n scorer høy på ønskelista fra nå av - takk for inspirasjon!

Ha en fin dag videre!
Monica

Anonym sa...

Oii trudde du fikk en gratis tv siden du var med på lanseringen, det var jo nesten litt skuffende! Vet du hvs prisen blir liggende på i utsalg og hvilke tommer den kommer i??

hvitstil.com/Christine sa...

Nei, får jo ikke gratis tv! (men det var jo et meget godt forslag) jeg husker ikke hva de sa om prisen, men jeg skal se hva som står i papirene jeg fikk.

Anonym sa...

Den så kjempe stilig ut! Tror jeg må sjekke me samboeren om det er på tide å bytte ut den vi har nå.

Anonym sa...

Vi kjøpte en herlig smart TV for en mnds tid siden, tynn kant og veldig lekker, veldig fornøyd, som et smykke på veggen i forhold til den gamle vi hadde med brede kanter.

Håper det går bra med Celine, ACklem

Emmeline sa...

Frøken Strøken:) Jentene sitter non stop og ser på videoen din med duskedame-pompong- til barnedåp-ponpong;) Du er bare så herlig!! Kan vi låne videoen og linke til deg i et mulig fremtidig innlegg???? Her lager konfirmanten konfirmansjonspynt a la Hvit stil:)

Emmeline sa...

ps: Jeg har gitt opp et sånt pent tv, da det bare blir sett fotball på tv-en hele tiden...og da hjelper ikke all verdens lekre kanter i det hele tatt;)

Mari og lillegutt sa...

For en fin tv, først trodde jeg det var ett bilde, hehe :) Sikkert fin pris også ;)Ha en fin kveld

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Christine! Takk for sist! Dette innlegget hadde nesten gått meg hus forbi! Må le av jentene i sofaen;)) Hvor mange bilder ble det i den bunken til slutt? hihi. vi aktiviserte jo nesten alle gjestene? hihi ...

Gleder meg til videre planlegging, sender deg en mlding, snuppa - vi snakkes <3

KLEM fra meg

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Christine! Takk for sist! Dette innlegget hadde nesten gått meg hus forbi! Må le av jentene i sofaen;)) Hvor mange bilder ble det i den bunken til slutt? hihi. vi aktiviserte jo nesten alle gjestene? hihi ...

Gleder meg til videre planlegging, sender deg en mlding, snuppa - vi snakkes <3

KLEM fra meg

hvitstil.com/Christine sa...

Hahaha, det er bare å låne video. Får de dreisen på brettingen?