torsdag, september 06, 2012

Mentor besøk

I dag har jeg hatt mentoren min på besøk. Berit har endret livsstil og klarer å holde sin vekt nede og stabil. Det er virkelig inspirerende å snakke med henne. Nå har hun startet blogg - link her.
Vi har utvekslet kunnskap om både livsstilsendring og blogging. Utrolig lærerikt og ikke minst hyggelig.


Jeg viste Berit bøkene som jeg har fått laget av bloggen min. Hvert år er det en ny bok. De koster litt, men så glad for at jeg har dem. De er jo på mange måter vår dagbok. Her bestiller jeg mine bøker- kanskje det finnes norske blog-bok-printere- noen som vet?

Det går fortsatt fint når det kommer til maten her i huset. I dag har vi hatt nydelige blåskjell. Superdeilig mat- tror vi tar reprise nå i helgen.I dag har jeg gjort en megadeal og første ting jeg skal i morgen er å ta bilder av vårt superkupp.
Gleeeeder meg til å dele!

Christine

5 comments:

Gårdsjenta sa...

Alltid moro å få inspirasjon og påfyll :)

Nydelig stol!! :D <3

Spent på å se hva kuppet er :)

Alexandra sa...

Synes du er veldig flink og du klarer det hvis du vil! :)
Selv var jeg 90kg og nå er jeg 64kg (!) Og har holdt samme vekt over ett år uten problem. Lykke til videre!

Trine sa...

Godt me litt drahjelp å ikke minst nån som kan støtte dæ :) satse på at æ kommer igang sjøl snart - førr e det nå som ikke e koselig om dagen, så e det å overhode ikke trives me sæ sjøl!
kanskje vi e nån håtte leidis til jul... hihi :D

Masse lykke til videre!
klæm

Silje - Steffagarden sa...

Lykke til med livsstilsendringen! Tok ett oppgjør med meg selv i januar jeg også, har til nå gått ned 45 kilo, har vært mye tårer og slit! Men kom inn i den flotte kjolen i dag og da var plutselig alt verdt d!

Anonym sa...

Stolen var helt utrolig fin! =) Vet du hvor den er fra? :)