søndag, februar 17, 2013

Alene hjemme

 Jentene og jeg er alene hjemme mens husbonden tilbringer en uke i SaltLakeCity. Eller områdene rundt?. Sist vi var alene såpass lenge lovet jeg meg selv at det skulle bli lenge til neste gang og i tillegg mente jeg vel at aleneforeldre burde tildeles en nobelpris e.l. Men denne gangen har det vært andeledes. Begge barna er blitt merkbart eldre og Jentene kan faktisk leke sammen. Ikke en eneste gang har det vært sammenbrudd eller nedsmelting som jeg innimellom kan kalle det. Veldig veldig gøy å se på!

Celine har til nå sovet på en junior pute, men men for litt siden hadde vi anledning til å teste masse puter fra Jysk. Celine selv fikk sove seg gjennom en etter en og til slutt fikk hun velge sin favoritt. Det ble en memoryfoampute. (eplet faller ikke langt fra stammen) Denne heter WELLPUR og er helt utrolig deilig.Lekende barn:3 comments:

Anonym sa...

Fine fine jentene dine <3

Alenetid kan være tøft, men oftest går det utrolig fint når man først er midt oppi det, faktisk litt godt også!

Ønsker deg en ny fin uke!

ACklem

Kristine Marie sa...

Åh, de små kilisengene, var superskjønne!! Hvor er de fra??

Kunne du opprettet et søkefelt på bloggen din? Du har sååå mye inpirasjon, men det er litt vanskelig å finne frem til tider.. :-) Bare et lite ønske.. :-)

hvitstil.com/Christine sa...

Kristine Marie: det skal jeg gjøre. Skal se på det denne uka. Veldig glad for innspill. Sengene er fra smallstuff og kan kjøpes på sprell og riktige leker