mandag, juni 24, 2013

Mandag morgen

Her er det 2 stk Lollo og Bearnie fans som er klar for ny uke. Vi spiller ving sin kjennings- miniland- låt hver morgen og det danses. Til og med Isabella har lært seg ett og annet trinn.
Når jeg ser dette bilde med mine jenter i POP fra topp til tå  vil jeg tipse om at det er startet salg på Polarn O Pyret sine nettsider.


Jeg har trukket Solidox vinnerene. Random numbers sa nr 13 fikk 1 gave som var ett års forbruk av solidox mot syre pluss gavekort på tannlege(2500 kroner)
De påfølgene 2 gaver gav jeg til de påfølgende 2 kommentarer på kommentarlisten. Maria og Ragnhild får hver sitt årsforbruk av Solidox mot syre.

1Ailin
2 Maria
3 Ragnhild

Her er ukens damer. Mor i Nord blir 60 år i dag- HURRA, mens lillesøster Tante Mimmi har Graduation på Onsdag!! Hipp hipp! (Må nevnes at hun har fått jobb på det lokale sykehuset vårt- og det betyr at hun flytter hjeeeeeeem!!!!!)


Christine

6 comments:

TreTette sa...

Gratulerer til vinnerne, og hurra for de andre to damene. Og for deg, som får lillesøster hjem. Er det noe jeg kan si jeg "mangler" så er det å ha lillesøster i nærheten :)

Anonym sa...

Sååå heldig jeg er som har vunnet!!!Tusen takk:))))
Godt med en lillesøster i nærheten, det vet jeg mye om:))
Er så heldig som har det.
Ragnhild

Ailin sa...

Ju hu så artig. Tenk at jeg var så heldig, tusen takk:=)

Karin sa...

Gratulerer til vinnerne! Så moro at dagen starter med Lolo og Bernie dansen. Den har vært en hit her tidligere, og jeg synes den er fin selv også. Så flott at lillesøster flytter hjem. Kjempekjekt med tante i nærheten. Ha en god sommerdag.

Marthe fru Lind sa...

Fine Fine Bella om Celine! Ja og mor i nord og mimmi også da!
Ha en deilig dag! KLEM!

Anonym sa...

Åååå så artig :-):-) Tusen takk :-):-):-)