tirsdag, april 15, 2014

Vekta- jeg gråter

I går ville jeg nesten gråte bittelitt. Av glede. Jeg har skygget unna vekta en liten stund fordi jeg har gruer meg. Jeg synes ikke jeg har vært flink nok - derfor ville jeg ikke veie meg. Meeeen så motet jeg meg opp og rystende nok var jeg ned ytterligere 700 gram. Jeg vet jo jeg er flink i hverdagen- men jeg er ikke flink på spesielle anledninger. At jeg går ned i vekt betyr jo at det ikke gjør noe at man

av og til ikke er flink nok- men likevel skulle jeg ønske jeg kunne være flinkere. 

Tilbake til det med gråten. Vi skal reise på ferie og i går skulle jeg prøve sommerklær. Og vet dere hva-- jeg passet klær som jeg ikke har hatt hjerte til å kaste- men som aldri har vært brukt fordi det har vært kjøpt for trangt. Foreksempel en rosa shorts- har vært alt for trang (den har aldri gått igjen) i går satt den som et skudd! Flere plagg satt løst og ledig!!! Jeg er så glad og for en følelse jeg har inni meg. Som julaften og god karakter på eksamen krysset med en stor lottogevinst!
Søster og motivator!

Masse aktivitet


Kan jeg klare det- kan du!

Christine

11 comments:

Anonym sa...

Gratulerer! Den følelsen med klær som plutselig passer er helt super! Lyst å skrive mer om mat inntaket ditt?

Åse-Lill sa...

Så flink du er!! Sitter her å prøver å motivere meg.. Vet jo hva som skal til, mem så er det disse spesielle anledningene da.. Bursdager, konfirmasjon og nå påske.. Og for ikke å snakke om hvor lite energi man får av godterier.. Skummelt!!
God påske til deg og dine:-)

Anonym sa...

Hei Christine!
Du er kjempeflink!! Og tenk, det er ikke såå lenge siden den minste kom til verden:) Jeg har også tatt skikkelig tak og har klart og gå ned 10 kg siden Januar og det er verdens beste følelse og herlighet så mye lettere og herligere livet er uten de ekstar kiloene som hele tiden gnagde på meg!
Stå på, følelsen med å passe shortsen er den aller beste!:) Klem fra Eli Anna

Drømmelykke sa...

Det er verdens beste følelse det å kunne passe klær som har vært for trange eller ikke passet tidligere. Den følelsen har jeg hatt denne våren også :) MEN vekten min har ikke krympet selv om jeg har gjort det så det er ikke alltid en sammenheng mellom tallene man ser på vekten og det som skjer i kroppen. Muskler veier jo mer enn fett! Stå på videre. Du er super flink!!

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Flinkis :)
Her er det ned 9 kilo siden starten av februar og det er så fantastisk når klær som alltid har vært for små passer :) Litt kjedeligere for pengboka at man må investere i mer eller mindre ny garderobe, men det har man sååååååå fortjent :D

Anonym sa...

Heier på deg!! :-)

Anonym sa...

Flinka😊Du ser fantastisk ut. Stå på.Klem Bo.

Vibeke / Mammas Hus sa...

Flinka!! :D

Hege i sør. sa...

Glad påske til dere !

Lisa sa...

Gratulerer med kjempefine resultater!! Det er en utrolig følelse når gamle bukser glir på igjen, helt fantastisk:-) Du er superflink, dette gir virkelig kick til å fortsette i det samme sporet. Så klart man ikke kan være like flink hele tiden, hvis man aldri unner seg noe går en glipp av så mye godt i livet!!
Ha en super påske videre:-)

Anonym sa...

Dagens rengjøringstips er egentlig et tips for mindre rengjøring :) har du glatte dusjvegger, er det supert å ha en vindus-nal å dra over veggene innvendig med etter at du har dusjet, slik unngår du at vanndråper og såperester tørker på glasset, og dusjen ser nyvasket ut hele tiden:) hilsen Stine