I går lagde vi noe knallgodt til middag. Siden jeg ikke var klarover at det skulle bli så godt som det ble, tok jeg desverre ikke bilde. Heldigvis har jeg ett enormt bildearkiv og fant derfor ett brukanes persillepestobilde!
Siden vi hadde fiskebollerester til Celine kjørte vi på med mat som ikke hun synes er noe serlig til oss selv. Det ble nakkekotteletter i persillepesto med ris og grønnsaker. I går lagde jeg persillepestoen slik:Ingredienser:
En potte persille
en neve pinjekjerner
ett fedd hvitløk
salt
rapsolje
Alt i en bolle og stavmix hele greia. Jeg brunet svinekottelettene med vanlig krydder i stekepanna, så dyppet jeg dem i pesto og la dem i stekeovnen. Svinekjøtt må gjennomstekes. Serveres med det du liker av grønnsaker og ris. ps: spar litt pesto til serveringen. Jeg tømte pesto på både ris og grønnsaker. Skikkelig rågodt!
Christine
6 comments:
Elsker pesto så dette hørtes godt ut
Klem Tove
mm det må jeg prøve!
Mmm... det hørtes kjempegodt ut! Skal prøves :)
Mmmm, fikk vann i munnen her jeg sitter....
Elsker pesto, og har laget det mange ganger, men persille har jeg aldri prøvd med.
Klem
Mmmm ... lager ofte pesto. Det er sååå godt! Og passer til nesten ALT;))
Dette hørtes kjempe-godt ut, Christine!!
Klem klem
ANETTE:)
Hei :) Ville bare si at jeg har etter maaaaaange kvelder lest gjennom hele bloggen din! Og jeg har storkost meg og fått masse inspirasjon! Stå på videre. Klem fra Siv ;)
Legg inn en kommentar