fredag, mars 29, 2013

Narvikfjellet på sitt BESTE

Jentene på tur ned fra Øvre Fjellheis.
Dagen begynte grå og trist med snøvær, men det snur fort. Her er vi på siste turen i knallvær med kanonforhold.

Ikke kan jeg få skrytt nok av bakkemannskapene i Narvikfjellet. Ved barneheisen er det satt opp en lavvo- der de selger pølser, bålkaffe, sjokkis til en billig penge. Pølsene setter du på spyd og griller selv i bålet. Benker med reinskinn, jeg er målløs. Helt FANTASTISK. Personalet i heisen står ute og hjelper ungene, fremfor å sitte inne i styrhuset. Knallbra! Jeg elsker bypåsken i Narvikfjellet.

På toppen av det hele har verdens beste nabojentet tatt på seg en liten påskejobb som barnevakt for Bella på dagtid. Love it!

Christine

6 comments:

Cathrin sa...

Flotte og sportye jente! Vi e knallheldi som har sånne paradis rætt uttaførr husvæggen næstn, og ekstra stas når sola å dokke opp helt uventa. Vi nøyt både sola og di flotte skiførhållan i bakken rætt over brua vi, all ære tel alle di som stille opp å jobbe i dissan annleggan i påsken så vi kan storkose oss. Go påske tel dæ og dine, og kos dokker masse restn av høytia! -påskeklæm-

Ambivalentica sa...

Åh, så herlig! Der har jeg vært, på sommerstid vel og merke :) Tok heisen helt opp, og sprang ned (mens jeg ønsket at terrengsyklen hadde blitt med til Skjomen og opp bakken).. :) Riktig god påske :)

Hege sa...

Flott bilde, to fine jenter og en fantastisk natur. Narvik er utrolig flott:-)
Heldige dere er med barnevakt:-)
God fredagskveld:-)
Hege

Anonym sa...

Heisann!! Etter inspirasjon og motivasjon fra både deg og Berit har jeg gått ned 15 kg nå!! Må bare si TUUUUSEN TAKK!!! Hverdagen er blitt en helt annen med noen kg mindre!!

Hvor høy er du? (og hva veier du nå - hvis du vil svare på det da!!?)

hvitstil.com/Christine sa...

Gratulerer sååååååå masse! Imponerende. Håper du virkelig har godfølelsen!!!!! Jeg er 179 cm. Vekt opplyser jeg ikke,

helen og gutta sa...

det ser helt fantastisk ut, og kult bilde av dere:-) en fortsatt god påske til dere:-)