mandag, april 16, 2007

En nydelig dag

Søndag var det sommer her hos oss. Jeg var på nye Bauhaus i Lier og kjøpte meg et plantebord. Det var utrolig billig! 199 kroner. Jeg skal male det hvitt og blankt slik at det passer til møblene i hagen. Også kjøpte jeg små drivhus. Har plantet tomater, "pimientos" og forskjellige urtekrydder som jeg kjøpte frø av på Gran Canaria.Så laget jeg "vaffelkaka" i solen

10 comments:

Anonym sa...

Koselege små drivhus du har kjøpt deg!! og bordet blir nok enno finare når det får nokre strøk med maling, ja.. mmm vaffelkaka di såg kjempegod ut ;o) Ha ein fin mandagskveld!

Lille Trille sa...

Så fint plantebord du har kjøpt deg, et sånt ønsker jeg meg også. Hadde vært så fint på terassen :-)
Det er deilig med våren som endelig er her, kjenner det begynner å krible i fingrene etter å fikse utenfor.
Klem Lille Trille

Cathrines blogg sa...

Dette var en utrolig kjekk blogg!! Her skal jeg titte ofte innom :o)

Anonym sa...

Er så deilig å få begynne med slike sysler, fikk luket i alle bed og fylt på jord i helgen, er så mye lettere å holde ugresset borte hvis en starter tidlig....

Er ikke flink å så, har prøvd meg noen ganger, men det blir lite blomster av det til slutt...skulle hatt et fint drivhus...litt planter og mange koselige møbler og lykter...det hadde vært noe det!

MODERN COUNTRY sa...

Å jeg lengter hjem når jeg ser vaflene dine :) Jeg bor i Nederland for tiden og her er det ikke et eneste vaffeljern og finne. Ikke i frankrike eller Belgia heller. Det må være Norskt det! I belgia har de jo belgiske vafler, men hjernet ser helt annerledes ut, så da blir det liksom ikke det samme. Lykke til med frøa og Ha en fin dag !

Anonym sa...

Hei hei :) Jeg surfa inn via Anniche til deg. Så fin blogg du har! Jeg har nå veldig lyst på vafler... sukk :)
Plantebord er kjekt å ha, vi har en benk inne boden vår slik at vi er der inne. Dvs. det er den gamle kjøkkeninnredningen i leiligheten vår som er blitt hengt opp delvis der inne. Utrolig smart! Da fikk vi masse lagringsplass til hage og uteting!

@afjo72 sa...

Så flott bord da, og enda finere blir det helt sikkert som hvitt.

Deilig med våren, og jammen er du effektiv som har sådd så mye forskjellig!

Ha en fin onsdag! :o)

JULIEK sa...

Så flott et plantebord. Skal ha meg et sånt jeg også. Det var jo veldig billig. Tror felleskjøpet har noen her, så jeg skal titte. Søtt med de drivhusene også, har du dem ute nå ?

elin1976 sa...

Så koselig det ser ut dom du hadde det. Her haglet det i dag og det var ikke mye soom minnet om vår. Men det kommer nok:O)

Dans på roser... sa...

Hei! Oppdaget akkurat bloggen din. Så masse fint å se og lese her. Likte veldig godt bildet av sommerstedet deres. Ser veeeeeldig innbydende og koselig ut! Mmmmm... Kommer sikkert innom deg igjen. =)