søndag, april 29, 2007

Sommeren er kanskje kommet?


Satte tulipanene mine ut til frokosten på terrassen i dag. Jeg fikk dem av mannen min på fredag!!!


På hotellet jeg bodde på sist helg hadde de hele epleskiver i eplejuice kannen. Det så så pent ut, at det måtte jeg kopiere til frokost i dag!
I hele helgen har jeg jobbet for å få ferdig soverommet, nå er det like før....... Gleder meg til å vise dere resultatet!

7 comments:

Anonym sa...

Nydelige, helt nydelige bilder... Må bare ut for å kjøpe meg en bukett i morgen, inspirerende å se...og nå gleder jeg meg til å se soverommet du snart er ferdig med. Jeg er også snart ferdig med et soverom...vi får vel se om det kan vises. Kommer tilbake for en titt!

Cathrines blogg sa...

ÅÅÅååååå, så fin blog du har, jeg satte igang å male selv i dag, hvitt selvsagt, etter å ha fått inspirasjon fra deg. Ha en strålende uke!!

Trude sa...

Gleder meg til å se resultatet av siste oppussing!!Ha en fin mandag

elin1976 sa...

Det gjør jeg også.... fort deg med soverommet:O)
Flotte bilder av tulipaner. Liker slike jeg. Håper du får en flott mandag. Masse klemmer fra Elin:O)

[morgrethe] sa...

Jeg er veldig nysgjerrig, så ja....gleder meg til å se soverommet. *smil* Frokost ute så deilig ut, dessverre så jeg kun de nydelige tulipanene, de andre bildene kom ikke fram.

MODERN COUNTRY sa...

Å så herlig!Jeg elsker friske blomster og jeg fikk jammen en buektt på Fredag av samboeren min jeg og! Kanskje det har noe med våre og sommer og gjøre at de blir mer romantiske? Hihi..Bildene dine er alltid så delikate, kjempeflink er du! Det skal bli moro å se når du er ferdig med oppussinga!
Til neste gang, ha det koselig ;)

hvitstil.com/Christine sa...

Hei hei. Nå har jeg lastet opp bildene på nytt, så håper de vises.