torsdag, mai 03, 2007

Premie til meg


Etter å jobbet mye denne uken har jeg kjøpt meg selv 3 premier. Først denne boken. Og så har jeg kjøptdisse søte blomstene. Mine favoritt blomster! Og til slutt har jeg kjøpt Finn Schjøll sin blomstervase.

Tuuuuusen takk for alle de hyggelige kommentarene til soverommet. Det setter jeg stor pris på! Skal prøve å få ferdig kjøkkenet denne helgen!

8 comments:

Interiørhuset sa...

Hei=)
For ett nydelig soverom du viser bilde av på innlegget under!!

Flotte premier hardu fått kjøpt deg også=) Håper du får en fin fredag.

P.s jeg linker deg!

elin1976 sa...

Ja, der er nå virkelig fortjent. Er stoooor fan av presanger til seg selv. "Det liker vi". Boka ser spennende ut. Jeg har litt bok dilla nå for tiden og ha skrevet en liste etter bøker jeg skal være på utkikk etter. Det begynner å bli en del. Må ha det, bare må ha det! Ha en fin fredag. Elin:O)

Anonym sa...

Utrolig fin blogg, og så mye fint du har.
Fant bloggen din via en annen blogg.
Kommer til å følge med denne ja, det er sikkert.

Merete sa...

Så klart du må premiere deg sjølv når du har vore flink!! Viktig det..og jammen var det flotte ting du har kjøpt deg!! Ha ei fin helg..og slapp av og lad batteria etter mykje jobbing ;o)

Anonym sa...

Vi fortjener noen premier hele tiden!Fine ting du har kjøpt.Gleder meg til å se kjøkkenet!Liker så godt spisestuen din...har vært å tittet på den...men så var det disse 3 stk små med sjokofingre da (",)Ha en god helg!

Anonym sa...

Vilken fin blogg. Helt i min smak. Lägger till dig på mina favoriter.

På återseende

www.alfridashem.blogg.se

MODERN COUNTRY sa...

Ja, vi trenger alle noen "premier" av og til..hehe klapp på skulderen..For noen flotte blomster, er det pioner?
Ha en hyggelig helg!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej,
Så mycket vackert i din blogg! Från ditt ljuvliga hem och andra inspirerande bilder, jättefint! Och så läckert det blev med den schablonen, jag måste kolla på Linnes hage, jag vill också ha det så! Tack för din länk, den gjorde mej glad, jag sätter in dig också så jag snabbt kan kika in igen! Har lite datorproblem ett par dagar nu men tog mej in här i af..
Ha en fortsatt bra helg önskar Mari.