fredag, juli 11, 2008

Hos Mor i Nord på ferie

Prosjekt- Vi er på landestedet til Mor i Nord, og jeg er i gang med ett prosjekt! Jeg har begynt å pusse opp mitt gamle jenterom. Pappa kledde rommet med panel for noen år siden. Nå skal det males. De gamle møblene gikk til bruktbutikken og nye kjøpte vi på samme sted!Jeg er i full sving med å pusse opp møblene.(bilder kommer) Her er bilde fra rommet når vi tømmer det!

Furuhule var det før, snart skal jeg vise frem "etter" bildene!
Masse kvistlakk. Jeg stappet litt svamp i tuten på kvistlakken, så kunne jeg "kviste" i vei i hundre km i timen. Som en bingotusj!

Det kommer flere bilder i neste innlegg.
Søte søte kusinen min hadde gave til meg/Celine da vi kom hjem. Hun hadde fått sin svigermor til å strikke dette nydelige settet- i hvitt selvfølgelig. Jeg ble sååååå glad. Jeg kan ikke strikke, men skulle ønske jeg kunne det! Tusen takk Maria. Her er utsikten fra Mor i Nord sin frokost plass. Nede til venstre ser man fisken ligge til tørk på berget.

Fisken skal bli til klippfisk som hun bruker i verdens beste hjemmelaget bacalao!
3 comments:

Linda sa...

Blir spennende å se etterbilder... Jeg skal snart i gang med et liknende prosjekt på hytta til mine foreldre. Nydelige strikkeklær lillejenta hadde fått.
Kos dere på ferie!
Linda

TM sa...

Så smart måte å kvistlakke på! Takk for tipset, det kommer godt med da vi har MASSE kvistlakking foran oss! :-)

Maja sa...

Hej!

Först vill jag säga grattis till tösen din, vilken sötnos hon är! Jag bor i Sverige och läser din blogg regelbundet, även om jag inte brukar kommentera. Det är väldigt inspirerande att besöka dig, man får massor av idéer och nu ser jag att du fått i ordning ditt gamla flcikrum. Jättefint!

VILKEN FANTASTISK utsikt ni har! Det är underbart vackert! Besök mig gärna på min sida om du har tid och lust!

Kram Maja