onsdag, august 20, 2008

Alternativt broderi

Fordi det plutselig var kommet ett basseng i kjeller/sytuen min som vi verken har ønsket eller bestilt, har symaskinen min måttet flytte opp i stuen mens vi venter på utbedringene. Og siden den står rett her, så syr jeg nesten hele tiden. Vær beredt for litt broderings blogging fremover.
Min nye jeans har jeg brodert babyen sitt navn på. Kanskje en idé og alternativ til de som ikke vil tattooere seg ala Beckham..... ;)
I nær fremtid er det innflyttningsfest hos ett vennepar av oss. Jeg har brodert disse fluktstolene i innflyttningsgave til deres to småpiker. 
Celine fikk denne søte jeanskjolen i gave av ett annet vennepar. Nå har jeg pyntet litt ekstra på ryggen.
Mannen min skal på hagefest hjemme hos sin arbeidsgiver. Som seg hør og bør skal han ha med vertsgave. Jeg har sydd denne vinposen med arbeidsgiverens logo inspiret av Trudes nydelige skoposer og skoposen som fulgte med Todds skoene mine.

15 comments:

Smineset sa...

Så fint alt blir! Jeg har en drøm om en gang å skaffe meg en symaskin (ønskeliste Jul?). Må man ha en spes. type maskin for å kunne brodere slik? (Som du sikkert skjønner så strekker min kunnskap seg til husflid på skolen... :-)

My home is my Castle sa...

Jøss så flink du er !!
Likte godt de to stolene. Tenker det er noen som blir glade for dem :)

Ha en fin dag

Familien Tuv sa...

så fint det blir! Kjempemorsomt med broderiet på jeansene:)

Trude sa...

Hei C! Ja her var det mye lekkert du. Så glad du kjøpte maskinen, nå skjønner du jo hvordan jeg har hatt det i ett år. Kun fantasien som setter grenser...alt er jo mulig. Så artig å glede andre med helt spesielle gaver. Bare hyggelig å være til inspirasjon for deg, lekker vinpose. Her i huset er alt godt, nyter mine 14 dagers fri og da går det jo unna som bare det på bestillingene. Holder på å tenke ut div juleprodukter. Da er det artig å ha et skap fullt av stoff, slik at en kan tenke og prøve seg litt frem. Vi høres igjen, ha en fin kveld!!

Ingunn sa...

Så flink du er!!!Gleder meg til å se flere syprosjekter fra deg!!!

Anonym sa...

Flinka!! Her e det vel bare å sende ned ønskelister?? Hils lille-snuska og greie-mannen din:) Klem fra Elisabeth.

Prinsesse Elin sa...

Tror 24ooo var vel betalt jeg sånn som du koser deg:O) Dette var flotte ting Christine. Jeg har sansen for sånne saker jeg.
Her males det og males det og males det Hvis du vil være med på dugnad så er det bare å hive deg på flyet og komme. Tina kan være barnevakt og vi kan drikke vin og male. Kos deg masse med symaskinen....har dere fått oversvømmelse?????
Husk redningsvest:O)

Heidi og Cathrine sa...

Så mye fint du har laget. De stolene var kjempemorsomme.
Jeg har nettopp - på mandag faktisk - kjøpt meg en sånn super duper broderimaskin som "gjør alt". Har ønsket meg den lenge og nå fikk jeg mulighet til å kjøpe en som bare har vært i bruk ca 1 år. Jippi !! Har dessverre ikke hatt tid til å sette meg ned å sy noe enda, dagene har vært så travle. Det er forresten mye å sette seg inn i og pc`n brukes nærmest samtidig så jeg trenger noen rolige timer en dag for å gå gjennom alt. Gleder meg til det!
Men først er det Gave og Interiørmesse på Lillestrøm torsdag og fredag. Gleder meg til det også jeg ;O)

Ha en forsatt fin uke !!

KOSELIGE HJEM sa...

Kjempeflotte broderi! Ønsker meg veldig en symaskin som kan brodere!!! I mellomtiden har jeg fått Trude Eriksmoen til å brodere noe av det jeg har lyst på. Kan jeg spørre hvilken maskin det er du har? Det er jo så mange på markedet og i alle prisklasser.

søte drømmer sa...

Så flotte broderier! Skulle ønske jeg var litt bedre venn med symaskina, elsker broderier på enkle gardiner og sengesett og dette her på olabukser og kjoler var jo bærre lækkert!
Tone

elisabeth sa...

Uventet vannstand er ikke noe særlig altså, og nå når det er kaldere i luften så er det jo heller ikke fristende å bade...hihi:)
Nydelige broderier, og kjempesmart idè, jeg SKAL kjøpe meg symaskin og lære meg å sy;)

Photo-Me-Life sa...

Stikker innom for å si at det ligger en award til deg fra meg i bloggen min:)

home 4us sa...

Flott reportasje om deg i avisen:)
Ha en fin fin kveld!

Emmeline sa...

For en flott heading du har laget deg?? Utrolig stilig.

Ryktet om disse flotte broderiene har nådd meg via telefon ( Prinsessa ringte og fortalte at du virkelig hadde laget noen uber lekre broderier både på stoler og jeans)

Og nå er jeg altså her...og er imponert. Både fordi resultatet blir SÅÅÅÅ stilig, men også fordi du er så kreativ. Tenk så fint det blir med broderings tatovering, man kan jo bare kle av seg når man blir lei;)

Og de som får disse stolene må jo bare bli lykkelige;) KNALLSKJØNNE.
DU er kreativ det må jeg bare få si. Skjønner at du frister mange til å investere i broderimaskin;)
Ha en deilig søndagskveld og kos deg med mann og barn!! Klem

Anonym sa...

Hei,
Det ligger en Award til deg på siden min, velkommen innom :)