søndag, august 24, 2008

Se hun syr

Aller først: tusen tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Både på mail, i bloggen og på facebook! Jeg setter utrolig stor pris på å så hyggelige tilbakemeldinger på det jeg gjør.
Tusen takk for award! Jeg venter på kyndig dataekspertise som kan legge awardene mine ut i venstre blogg kolonne! (fort deg hit bror)


Her hjemme har jeg satt i gang med nytt prosjekt. Jeg har jo lest i bloggen til Emmeline og Karna at de var henrykt over at Stoff og Stil var kommet til Bergen. Hva er Stoff og Stil tenkte jeg, og kjørte til Drammen , der østlandsbutikken ligger.
 WOW sier jeg bare!


Jeg har ikke sydd så mye før. Bare noen duker og småtterier. På Stoff og Stil ble jeg fristet av mønsteret til denne omslagskjolen til Celine
Med for......
.....og folder.

Mønsteret klipt ut på mønsterpapir kostet bare 40 kroner. Stoffet (både for og ytterstoff) betalte jeg under 30 kroner for! (Slå den!)

Jeg stod fast på første setning i mønsteret. Overlock alle delene???? Hva er det?

Fortsettelse følger.........

8 comments:

Silkeline sa...

Den kjolen så skikkelig søt ut! De har mye fint på Stoff og Stil ja, jeg har vel omtrent 100 meter stoff liggende som venter på å bli til et plagg...hehe. Det er moro å sy seg noe når utvalget er så godt som det er der, og når det er såpass billig....det liker jeg:))

Ha en fin dag, og lykke til med den søte kjolen:))

Ps. Overlock er en søm de nyere maskinene har i stedet for sikksakk. Det betyr rett og slett bare å sikksakke sårkantene, men det har du kanskje allerede fått svar på:)

by Siv sa...

Så flink du er, ser jo skikkelig proft ut :)
Jeg ringer mamma helpdesk hele tiden når det gjelder oppskrifter, ikke lett det der!
Gleder meg til å se resultatet.
Hvis du vil legge awardene på siden, legger du bare til sideelement (legg til bilde), det gjorde jeg...
Ha en super mandag
*Siv*

innendørs sa...

70kr og litt forvirring er jo veldig bra for en så søt kjole!! flink!!! og, jeg har ikke fått med meg at stoff og stil endelig har kommet hit - hurra! - så bra du sa det!!!:)
en fin mandag til deg!!
-iden:)

Anonym sa...

Hei. Så koselig blogg du har her. Mye fint å vise. Koste meg når jeg scrollet nedover her. Ser ut som du er veldig produktiv. Artig med de bena du sprayet hvite.

Ha en fin uke videre. Hilsen Minmill

Smineset sa...

Nydelig stoff! Kjolen blir sikkert knallfin. Jeg blir kjempeimponert over innsatsen! Lykke til! ;-)

sa...

He He skjønner du satt fast på det, for meg som desverre ikke kan sy sier det meg absolutt ingenting. Du er sporty som prøver og den blir sikkert supersøt når du har kommet deg over første kneiken :) Lykke til :)

Jeg liker stilen din og du inspirerer meg så jeg legger deg til på siden min ;)

Ha en flott uke og nyt babytiden, det går så altfor fort :)

Hilsen Anette

Miss.T sa...

Kjolen blir nok knallfin til slutt. Liker alt du gjør og lager jeg.. synes du er kjempeflink å digger smaken din !!

Ha en flott uke : )

LYKKEBO sa...

Så spennende! Jeg kjøpte også nettopp mønster på stoff og stil, men så så innviklet ut jeg ikke tørr begynne ennå! Din kjole ser kjempe fin ut, gleder meg til å se den helt ferdig!

Masse lykke til:)