tirsdag, mars 31, 2009

Dukketeppe

Celine er VELDIG opptatt av dukken sin. Hun koser og klemmer på den, holder rundt den når hun skal sove, triller den i gåvognen sin og legger den i den nye dukke sengen. Nå har jeg sydd en dyne til dukken som hun kaller Bebe. (det betyr baby)  Teppet er i rosa fleece og noen gardin rester.
Planen var å felle inn et lite stykke hardangersøm jeg har liggende, men det lille broderiet mitt ligger på lageret (med resten av møblene og hobbytingene) i påvente av at kjellerstuen skal bli ferdig.  Da fikk Janome´n trø til og brodere på dynen.

I dag har vi vært på barseltreff. Det er så gøy å se at babyene våre er blitt så store. De stabber seg rundt og karrer til seg lekene som de andre barna leker med! Snubler, griner og ler!

Nå er det natta i Casa Bussoli. 
Christine
Posted by Picasa

6 comments:

Nina i Paradiset sa...

Kjempesøtt!
Sengen er veldig spesiell, hvor har du fått tak i den??
Vi skulle gjerne hatt en dukkeseng her, skjønner du! :)

Klem!

Prinsesse Elin sa...

Det er viktig for små pikene å ha ytstyret i orden. Husker prinsessa fikke alt av ytstyr til Baby born av farmor og farfor. Dukke seng men dyne og pute, kle skap og 10- 12 antrekk med klær. Alt hjemme sydd og hjemme snekra. Farfar er snekker og lager de nydeligeste møbler og så i mini format og farmor er en sjef på symaskin og trylla frem alt fra bobledresser til regntøy med sydvest.
Hun kunne holde på å leke med dette i flere timer om gangen og enda så står skapet fremme sammen med sengen og Baby born. :O)
Ha en herlig onsdag Christine. God klem:O)

Christine hvitstil sa...

Nina:
Sengen er fra Sprell, Sandvika.

Lynetmor sa...

Hei, så fin dyne du har laget :-) Ha en fin dag :-)

Monicas sa...

Så vakkert....æ så tenkte at æ sku sy sammen nån a mine rosa og hvite lappa å tilby celine til dukkesenga, men det e jo helt unødvendig. Utrulig flott va dette...ha en fin dag i sør

Monica sa...

Så herlig dyne til dukka. Prinsessa her også elsker å leke med dukkene og trille på dem og bære dem og nå har hun begynt å snakke for dem også. Så dersom det er noe som har skjedd så er det aldri prinsessa som har gjort det lengre, det er nemlig dukka kan du skjønne:) De er herlige de søte små:) Lekker dukkeseng prinsessa di hadde:) Ønsker deg en fin onsdag:)