onsdag, mars 18, 2009

På ønskelisten

Jeg ønsker meg så veeeeldig denne hvite jerngryten fra Le Crueset. Den er så fin! 

Grunnen til at jeg ikke har kjøpt den, er at vi allerede har en jerngryte. Den hvite er litt større enn den vi har, og det kunne vi trengt. Nå har jeg lovet meg selv at jeg ikke skal kjøpe ting vi ikke trenger, så enn så lenge må gryta bli i butikken!

9 comments:

Kari sa...

Akkurat det samme her... ;-)
Sikler etter den hvite jerngryten, men vi har to andre. En stor blå og en i sort jern. De blir heller ikke brukt for ofte, så en ny hvit vil bare fylle opp skapet som allerede er overfylt. Men fin er den da!

Kari :-)

Malin sa...

ja den var lekker:)
men ja, man må jo tenke på om man trenger det å.. mange fristelser:)

Klem Malin

Landcharm sa...

Du er jo fornuftig hvis du klarer å motstå fristelsen, det er det jo ikke alltid vi klarer...

Photo-Me-Life sa...

Den var jo rålekker. Jeg prøver også si til meg selv nå da jeg ser ting: dette trenger du strengt tatt ikke Gjertrud, å ikke dette heller..å ikke dette...å ikke dette. Jeg var helt fortvilet en dag å sa til noen at jeg trenger jo faktisk ingenting, jeg har så jeg klarer meg men akkkkkk så kjedelig.

Det var skikkelig snålt i dag tidlig, jeg våknet med at jeg drømte om deg, mannen og ungen. Hallo liksom:) Måtte le litt for meg selv. Husker ikke hva det var...men Celine satt i en spisestol:)

aase sa...

Den var jo bare rålekker, og jeg har ikke jerngryte tror jeg....

Det blir spennnede å se hvor lange du ikke trenger den da.........he he.

Unknown sa...

Sånn er det inne i mellom, vi jenter kunne vel tenkt oss og shoppet hele tiden :)

Men gryta var lekker da :o)

Ha en fin dag :)

Anonym sa...

fin gryte må jeg si.
sånn ønsker jeg meg også

geas

Trine sa...

Gryten er VIDUNDERLIG! Fikk et sett med le creuset-gryter til bryllupet, bl.a. en hjerteformet (rød) gryte. Bruker den masse:) Rødt og kjærlighet og bryllyp passet jo bra:)

Lenemora sa...

Så artig, jeg har også veldig lyst på ei slik, men bare i lyserosa, men det finnes ikke å oppdrive lenger. Gått ut av produksjon for noen år siden...Men hvis du vil kjøpe ei brukt kjele, får du den litt billigere og det finnes mange tilsalgs på www.ebay.com, bare søk på le Creuset. Håper du får ønsket ditt oppfylt snart....