søndag, februar 06, 2011

Dusjkabinett

Tusen takk for alle dusj og viftetips. Jeg tror vi går for en pax vifte med sensor. Fikk også ett tips om at de nye viftene startet en liten lufterunde hvis den ikke hadde vært på i løp av 24 timer. Hørtes perfekt ut for oss!
Dusjkabinettet blir en Showerama fra Porsgrund med hvite lister. Veiledene pris er rundt 15 tusen, men om man følger med på kampanjer kan man få det for 10-11 tusen. (dusjkabinett er dyrt synes jeg)
Jeg er helt enig med de som sier at det er finere å ha en dusjnisje, men vårt bad er i 3. etasje og bygd for 6 år siden av eieren før de vi kjøpte huset av. Da er det ikke så greit å vite hvordan arbeidet er utført, og med Husbondens og min historikk med vann og lekasjer- ja da tar vi ikke sjangser for vi vet hvor mye arbeid det er når uhellet først er ute......

Celine har vært pjusk hele helgen, men kommer seg litt nå. Hun står å ser ut vinduet og sier at hun vil kjøre på ski. I dag er det 6. februar- dagene er merkbart lysere, og det er deilig. Etter planen tror jeg solen skal være tilbake her i Narvik om to dager. *gleder meg*

Christine

PS: må sende en hilsen til bloggleseren i Oslo som sente sin søster fra Tromsø på handletur på Celines Hus. Det synes jeg var kjempegøy!9 comments:

Bdicte sa...

Hei! Min mann er rørlegger og driver Comfort i Tromsø. Han sier at showerama er det desidert beste kabinettet. Vi har det selv også, og er veldig fornøyd:)

Klem
Benedicte

Solveig (Svingenslillehus) sa...

JA det er dyrt, men det er jo verd det :)
MAsse fine bilder å se nedover siden din!

Ha en fin Søndag!
Klem fra Solveig

Anonym sa...

det er skikkelig dyrt, men fint - vi har det på hytta - det er noen av onklene mine osm bruker MASSE penger på hytta - men vi fikk det til halvpris mener jeg...

Lille Persille sa...

Jeg valgte paxvifte med sensor i studentleiligheten jeg pusset opp - funket topp! Husk å sørge for tilluft under dør.

Nå er vi endelig på plass i Sandvika - vi er forelsket i plassen!!:)

Ha en fin kveld frøken*

helen og gutta sa...

vi har badet i 1.etasje og tror vi tar sjansen på dusjnisje med dusjkar. vi var lenge i tvil men det kabinettet dere har valgt var ivertfall ett av de fineste som er på markedet, og når rørleggere anbefaler det så er det jo ett bonus.

Julia sa...

Hei! Vi har showorama og er superfornøyd! Tror dere gjør et godt valg=)

Tove Remman sa...

Hei, vi har det kabinettet på hytta i skjomen. Veldig førnøyd med det. Vi har det på1x1 meter, sotet glass og med topp.

Kine sa...

Dette dusjkabinettet har vi også. Kjempefornøyde! :)

Ingun sa...

Dette er kvalitet. Hadde maken der jeg bodde før, Det var uslitelig, lett å vaske, enkelt og romslig. Vi var 6 stk med smått og stort;-))
Kjøper maken snart til "nyhuset"
Anbefales!