mandag, mai 23, 2011

Prosjekter, Spode og en matros!

Da var helgen med diverse uhell over og vi er klar for en ny uke. I dag tidlig måtte husbonden og jeg se oss om i soverommet etter en bulldoser, for vi begge var ganske sikre på at vi var blitt overkjørt i løp av natta...... Det er vel sånn det er å pusse opp  ;)

Celines rom går sakte men sikkert fremover. Vi jobber i 4 rom samtidig, så da tar det litt lengre tid. I helgen ble vi ferdige med å pusse ned veggene i spisestuen og husbonden fikk grunnet første lag. 
Må nevnes at vi denne helgen hadde ikke mindre en tre vannlekasjer på Slettjord og i tillegg streika båten da vi skulle frakte rørleggerne over fjorden. Max uflax. Stuebordet som stod på Slettjord har jeg malt hvitt. Platen er nå malt rosa, men det er bare ett utgangspunkt for videre prosjekt med bordet. Jeg har forresten forelsket meg på nytt i etsy.com og bestilt både kunst-trykk,  veggmerker, partyeffekter og ett spesiallaget bilde de siste dagene. Postkassen vår kommer til å bli uhyre spennende fremover!


Nytt til butikken: Jeg har gjort avtale med Spode og får snart det herlige blå og hvite merket inn i butikken. Her er min favoritt kopp! Jeg har samlet en stund på Spode og synes det er nydelig. Alle tallerkener og kopper er forskjellige.
Forresten har jeg testet ut de nye kaffekapslene Zoega til DolceGusto maskinen jeg har på jobb. Jeg må si det er ganske godt med bålkaffe på hytta en hel helg, men det er rimelig deilig med en skikkelig kaffekopp på mandagsmorgen!


Også måtte jeg få med Celine på 17 mai. Jeg hadde rett og slett glemt å blogge henne. Her er vi innom butikken og varmere oss førvi går ut i det kalde 17. mai været.

Christine

8 comments:

Stine Aarsheim sa...

Åh, for eit idyllisk rom... Blir sikkert heilt nydeleg!

Vakkertufs sa...

Så fin Celine var;)

Lurer samtidig på om du har flere Lisbeth dahl lysekroner igjen? og om du event sender i posten?

Anonym sa...

Nydelig jente på 17 mai:))

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så nydelig hun var på 17. mai.

Oppussing tar på ja... men det resultatet dere får blir bare lekkert. Synes det er kjempe koselig å følge med.
Ha en fin uke
klem

hvitstil.com/Christine sa...

Jepp, jeg har lysekroner inne NÅ!

Vakkertufs sa...

Så flott;) Da vil jeg gjerne bestille en fra deg;)

hvitstil.com/Christine sa...

Gjerne det, du kan ringe meg i morgen fra kl 10 på 7695510

Unknown sa...

Så søtt antrekk Celine hadde på seg ! Gøy med oppussing, men mye slit ! Har alltid hatt lyst å pusse opp en leilighet, men sambo sier nei.. Har verken tid eller lyst til det... Så får heller ta noen prosjekter her og der i mens =)