fredag, oktober 28, 2011

Reise i foreldrepermisjonen
Husbonden og jeg har tenkt litt på å bruke permisjonen på å reise. Vi ser for oss 6-8 uker. Vi har lyst å leie en leilighet. Mest av alt frister Japan eller vestkysten av USA, men vi er veldig åpen for alt av tips. Både steder å reise til, hvordan finne plass å bo osv osv
Noen som har erfaring fra langtidsferie med barn?
Christine

12 comments:

Anonym sa...

Høres spennende ut:)

Stine sa...

Vi bodde hele min permisjon på Gran Canaria... Såvidt jeg husker er du jo godt kjent der! :) vi var jo så heldige at min mann fikk jobb der mens jeg var hjemme.... Skulle jeg bosette meg i utlandet igjen, ville jeg nok valgt et sted uten like mye nordmenn... Et sted det er enklere å bli kjent med lokalbefolkningen.... Og kanskje også et engelskspråklig land, enklere å bli kjent med kulturen om man kan språket fra før! Vi var jo lenger borte da, men nydelig å bruke deler av permisjonen ute på vift også! Anbefales til alle! Barna får foreldrene sine mye mer tilstede enn i en hektisk hverdag der hjemme! Gode opplevelser man kan minnes på bilder er også fine samtaleemnet seinere! Vi drømmer om et opphold i USA om noen år.... Men Japan høres også fantastisk spennende og eksotisk ut! Gleder meg til å se hvor dere ender!

Anonym sa...

jeg har leid leilighet to ganger gjennom Airbnb - mener det gaar ann paa langtids tur ogsaa!!

Beret sa...

Hei!

Har sendt deg en Mail om reise til USA!

MERETE sa...

AUSTRALIA!

God helg!

MERETE sa...

AUSTRALIA!
Engelskspråklig, ingen vaksiner nødvendig. Hyggelige mennesker og hææærlig klima! Queensland!!!

God helg!

Merete

Hverdagshelt sa...

Vi var 4 uker i usa nå i sommer og leide en leilighet! Vi var i florida og det passt oss perfekt. Lillegutt koste seg i varmen, vi var på stranda og kjøpesenter, på restaurant, ja bare koste oss. Jeg har bestemt at vi skal til usa igjen med neste baby. Da være der enda lengre...
Ale er så tilrettelagt for småbarn,(kanskje bortsett fra amming enkelte steder), og folk er ekstra hyggelige hvis man har barn. Så usa er å anbefale!

Line Victoria sa...

Hei du! Skjeldent jeg legger igjen kommentar, men syns det var på sin plass nå! :-D Flere vennepar av oss som har barn, valgte å reise til Thailand i foreldrepermisjonen. Selv har jeg vært der tre ganger nå! Thailand er perfekt for småbarnsforeldre, for thaier elsker barn - og barn elsker thaier. Så godt som ALT er tilpasset foreldre med små barn, og da spesielt også lommeboka. Anbefaler Thailand og spesielt øyene i sør.. Du kan besøke Monas Mammablogg og søke på Thailand, hun har vært der nå sist og anbefaler det på det varmeste! Gooood tur!

Line Victoria

Sommerfjøsen sa...

Hei! Jeg har aldri vært i USA med barn, men bodd og feriert der mange ganger. Om du skal nå til vinteren ville jeg dradd til Florida. Deilig og varmt. Jeg har vært i California om våren og det var ikke spesielt vamt (nå kan jo det også være greit da...). Høres uansett veldig deilig ut. Å dra til USA er jo også lettvint... man kjenner språket osv. Hilsen Elisabeth

Anette sa...

Med eldste var vi 5 uker på Mauritius. Da hun var 1 1/2 år var vi på Seychellene (mens jeg var gravid med nr 2) og da minste frøkna var 7-8 mnd og eldste 2 år eldre var vi på øyhopping i Karibia med utgangspunkt i Guadeloupe. Alle steder er kjempe fine og barnevennlige. Vi har akkurat bodd i Australia og det er også et flott land å reise rundt i, men kan bli litt varmt og veldig lang flyreise. Japan har vi ikke vært. På vestkysten har vi vært i LA og Disneyland kommer jo til å være et mekka for eldste. Det er nemlig det fineste landet vi har vært i i flg mine to jenter (de var 3 og 5 år da vi var der...). Send meg gjerne en mail hvis du lurer på noe. Lykke til med planleggingen!!

Tones lille interiørhjørne sa...

Helt enig m merethe. Australia er fantastisk... selv har jeg bodd der i 6 år og Queensland er fantastisk.....

Anonym sa...

Thank you, I've recently been looking for info about this topic for a long time and yours is the greatest I have found out so far. But, what about the conclusion? Are you certain in regards to the supply?

My web blog ... This Post
Also see my site :: how you can help