onsdag, oktober 19, 2011

Ta vare på bloggminner

For hvert år jeg har blogget har jeg en bok med alle innleggene mine. Bøkene fungerer nå som dagbok/oppslagsverk hos oss. Vi finner frem oppskrifter jeg tidligere har lagt ut også er det litt hyggelig å bla i av og til.
 Det er nesten litt rart å tenke på at da jeg begynte å blogge i 1942  2008 var det bare husbonden og meg (og et stort rekkehus på Nesøya) På disse årene er jeg plutselig blitt et helt annet menneske med helt andre fokus i livet enn det jeg hadde det det bare var oss to.
 Det føles så rart å se på bildene fra Nesøya, det er nesten som jeg ikke kan huske at vi bodde der......
Snart skal jeg bestille bloggbok for mitt 5. år som blogger! Tiden flyr!

For spesielt intreserte kan jeg fortelle at jeg bestiller min bloggbøker herifra


I dag har jeg vært på min første trilletur med andre høstbabyer og mammaer. Veldig koselig. Hyggelig for meg som er litt ny i byen å bli kjent med flere.
 Nå skal jeg forberede meg på mitt aller første gruppemøte og mitt aller første bystyre i morgen. Sist uke var vi tilskuere, og det gikk fint. I morgen skal vi i det nye bystyre begynne, og jeg er veldig spent på om det lar seg kombinere med mammarollen. Tanker som har dukket opp siden sist uke da vi var tilskuere: Hva om jeg må ut å skifte på baby/ut med hylende baby når saker skal stemmes over? Finnes det stellebord i rådhuset? Hvordan kan jeg gå på talerstolen med baby? Kan man sette seg en annen plass en det som er din tildelte plass? (med tanke på amming)
Noen med erfaring fra baby og bystyre???


Christine

29 comments:

JeanetteCEB sa...

Dette var kjempesmart og bøkene ser kjempefine ut.
Ønsker deg en riktig fin kveld.

Jeanette

Fra gammelt til nytt sa...

Her var det endelig et innlegg om bloggbøker ja. Jeg har lest om der tidliger også, men ikke funnet igjen. Jeg har nemlig tenkt tanken på å lage en egen blogg (som bare er for meg) med oppføringen av huset som, jeg kunne få innbundet i bok når vi er ferdig. Hvis jeg får tid da.
Takk for tipset.

Jorunn

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Innmari lurt dette med blogg bøkene, så tusen takk for at du delte linken :)
Lykke til i Bystyret !!

Klem Heidi

Kari sa...

Om det ikke er tilrettelagt for babyer og mammaer i Rådhuset, så bør det gjøres noe med. Lykke til!

Kari :-)

Fjasevas Huset sa...

Ikke erfaring fra bystyret, men har sittet i andre styrer samt drevet kor/sanggruppe, ungdomsarbeid, drevet treningsentre med alt hva det innebærer av møter og styrer etc,med baby i babybjorn bæresele, så jeg tror det skal gå bra:-) mye avhenger av babyen selvsagt, men folk er utrolig glad i å "låne" litt, så jeg har aldri hatt problemer med det:-)

Hadde alltid med meg en sammenbrettbar stellematte, så gikk bleke skiftet raskt unna:-)
Lykke til! Dette klarer du fint!

KlemFra ei mor med en travel hverdag:-)

Stine sa...

Hei.
Mine to var med i både kommunestyret og formannskapsmøter - og det gikk veldig bra. Hadde vogna med inn og enkelte ganger hadde jeg vippestolen med. Jeg ammet ved plassen min i møtesalen, prøvde å ta bleieskift i pausene. Er jo slik at om du forlater salen under en sak, kan du ikke komme tilbake å voktere i samme sak senere.. Jenta mi har gulpet på statsråder og lekt med fylkesordføreren..;)) Lykke til! Det går nok veldig bra:)

MissMette sa...

Hei Christine :)
Har tenkt på dette jeg også en stund, men ikke fått somlet meg til å gjøre det ennå :) Det jeg lurte på er om du har tatt med kommentarer, eller har du bare innlegg i boken? - og vet du hvor mange sider det går ann å få i en bok?

Ha en fin kveld videre,
klem fra Mette

Anonym sa...

Det var et kjempetips!! Bloggen er jo en form for dagbok for de fleste av oss...

Unknown sa...

Så fine bøker ! Det der er jo kjempesmart og koseleg å sjå tilbake på :) Så det er absolutt noko eg sjølv tenker på no :D

KROnPRINSESSENE sa...

Virker å være en glimrende idè å få bloggen i bokformat...
Takk for tips du erfarne ;)
Og lykke til i bystyret.
Klem May Helen

Mette sa...

Jeg er 'bare' i mitt andre ar som blogger, men fikk ogsa laget bok etter mitt forste ar. Det er en fin mate a se gjennom aret og huske tilbake pa.

Marianne sa...

Først! Gratulerer så mye med det nye familiemedlemmet :)) Og tusen takk for tips om bloggbok! Det skal jammen meg jeg og gjøre. Ha en fin fin dag :)

Anita Stensvold sa...

Dette var ett godt tips, så utrolig gøy å ha :) Jeg blogger også om interiør, har en konkurranse gående nå med giveaway fra solstrand interiør:) Ta en titt, hadde vært hyggelig om du ville delta :)
http://fashionmama.blogg.no/1318795315_giveaway_fra_solstran.html

Caroline sa...

Så utrolig hyggelig!! Elsker album og dette var jo kjempesmart;)
Ha en fin dag:)

Tove sa...

Så lurt. Tusen takk for tipset. Men ble litt skuffet når jeg så det bare vare noen få bloggplattformer som man kunne bestille fra. Kunne tenkt meg det selv. Kjenner du til noen som tilbyr flere minnebok fra flere bloggplattformer?

Unknown sa...

Her er nokon andre som er i kommunenstyre og har baby: http://www.sognavis.no/lokale_nyhende/article5777356.ece

stinemoor sa...

Så gøy! Bøkene så jo kjempe fine ut! Må inn å se på dette selv tror jeg;)

Unknown sa...

Det var kjempesmart!
Tusen takk for tipset :-)
Klem
Brit Eva

Kristin sa...

Hei :)

Kan dere vær så snill å stemme på vårt bidrag i en konkurranse? Det hadde betydd mye for oss :) Håper dere liker smaken. Stem gjerne hver dag!

http://www.diplom-is-dream.no/f/index.php?artId=4&u=41_169713349587045

Takker så mye på forhånd.

Brit Strikkenerd sa...

Etter at jeg oppdaget bloggbøkene ble det enda viktigere å blogg små og store øyeblikk i vårt hjem , ikke bare strikkeprodukt som jeg startet med. For meg og hele familie har det blitt viktige årsbøker som vi stadig blar, særlig fordi jeg er så dårlig til å lage fotoalbumer:)

Ungdomsperioden sa...

Så fett :D

Veronica Lauritsen sa...

Så utrolig smart med bloggbok. Det har jeg aldri tenkt på..men sikkert mye jobb også, å printe ut alt og skrive ved siden av bloggen i tillegg!!

5 år er lenge, selv har jeg blogget i tp år i dag:)
Men en god ide <3

Eljos sa...

Tusen takk for tipset, nå har jeg bestilt. Jeg har en blogg til, en reiseblogg på blogg.no, men der finnes ikke det samme tilbudet dessverre.

Iris sa...

Jeg har sittet i 3 dager nå, og lest gjennom bloggen din (har vært hjemme med syk sønn) - har allerede ringt butikken din (uten å få tak i det jeg ønsket meg) OG planlagt tur til Narvik :D Elsker bloggen, og syns du er kjempeflink! Takk for at jeg får slik hyggelig lesing <3

Liinda sa...

Så smart! Det kommer jeg nok til å vurdere ja :D

Linn sa...

Takk for tipset! Som nystartet blogger skal jeg huske på dette. Minner for livet:) Kjempefin blogg du har, og nydelig døtre. Ha en herlig kveld. Klem

Unknown sa...

Det var ett flott tips :o)
Lykke til i bystyret!
Klem

Agnes sa...

Va kul att kunna skriva ut sin blogg! Tack för att du la upp detta jag har tänkt så länge att jag vill göra det men inte vetat hur. Tack!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Utrolig smart ide:)