tirsdag, januar 24, 2012

Egentid

Etter å ha brukt mye tid og energi på salg i butikken og dåpsplanlegging har jeg tenkt til å legge inn en stor dose tid på KARISMA i Narvik i morgen. Siden det nå er 4 mnd siden Isabella ble født har jeg nå begynt å miste ufattelige mengder med hår. Faktisk synes jeg at det er så ille at jeg går med lue inne! Meeeeen i morgen skal jeg altså på Karisma og se om vi (de) kan finne på noe som får meg til å føle meg bedre!

Celine blir med og får fikset seg først. Jeg er superfornøyd med hennes skrådde bobb. Hvis det er mulig for en ammesveis med bobb, så tror jeg at jeg vil ønske meg det.

Hvor mye hår er det egentlig jeg skal miste????


Tusen takk for biltips det setter vi stor pris på. Vi fordyper oss nå i katalogene.
Hvorfor må caravellen være såååå dyr????


Det nærmer seg dåp og nå skal vi brette og stryke oss ferdig i kveld. Masse venner og familie som stiller opp med baking og pynting, så nå er det kun cupcakes jeg skal lage selv! Snillingene!


Christine

9 comments:

Trine sa...

Jeg mistet og noe helt sinnsykt med hår i ammeriodene mine.. Ekkelt når det "renner" av i dusjen. Trøsten er at det går over:-) svaret for meg ble en relativt kort klipp, da røytet jeg mindre. Lykke til i morgen:-)

Stine_27 sa...

Hei!
Anbefaler deg noe jeg kjøpte hos min frisør etter at jeg mistet halvparten av håret mitt etter amming, og fikk bare flekker.
Det heter Redken Intra Force, og er en tre stegs prosess, med shampoo+ balsam og en leave in spray treatment man masserer inn.
Det koster ikke mer enn 300 kr, og hvis man ikke er fornøyd får man pengene igjen!
Alerede etter 2 uker ble håret tykkere, og nytt!
Og jeg kunne gå ute i blåsten igjen ;)
Lykke til! :) Ammehår er ufattelig kjedelig. ( Fin blogg foresten !:)

Anonym sa...

Tusen tusen takk for tipset. Skal testes!
Vhristine

Anonym sa...

Hvordan får du egentlig til å være i barselpermisjon når du driver egen butikk?Veldig fin blogg:-)

Anonym sa...

Bare å trøste seg med at det er håret som man ikke mistet når man var gravid og at det bare er for en liten periode av ammetiden. Jeg har langt hår og det så helt ekstremt ut med alt håret som jeg mistet, men gikk plutselig over:)

Anonym sa...

Anonym. Jeg er ansatt i Celines hus as, på samme måte som en lærer er ansatt i kommunen.

Anonym sa...

jeg har hatt god effekt av priorin kosttilskudd. Det må bestilles via helsekost i sverige
http://www.priorin.se/sv/index.html

Anonym sa...

hei! jeg mistet også heeeelt utrolig mye hår da jeg ammet!!! ca 1-2 mnd etter jeg sluttet å amme stoppet håravfallet. jeg syntes det hjalp litt å spise b-vitaminer og drikke mye vann, spise mye korn/fiber (inneholder også b-vitaminer). viktigst av alt: DROPP LUA!!! hodebunnen og håret får ikke puste, du mister mer hår! hodebunnsmasasje kan også hjelpe, da får du opp blodsirkulasjonen som igjen gir næring til hårrøttene! :) lykke til med klipp :) det blir nok fint :)

Mona Anita sa...

Hei :) veldig mange anbefaler malt ekstrakt for hårtap under amming. Jeg bare håper jeg slipper unna selv.